Zoover beoordelingen 8,0
Uit eten in Hardenberg Uit eten in Hardenberg Uit eten in Hardenberg Uit eten in Hardenberg Uit eten in Hardenberg
Uit eten in Hardenberg Uit eten in Hardenberg Uit eten in Hardenberg Uit eten in Hardenberg Uit eten in Hardenberg
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Uit eten in Hardenberg

Heerlijke tapas en plates tijdens een avondje uit eten in Hardenberg

Kom uit eten in Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! Bij ons kunt u genieten van heerlijke gerechten! Het leuke aan ons restaurant is dat wij de lekkerste tapas serveren! Heerlijke en verrassende tapasgerechten met vlees, vis en groenten.

Capfun het Stoetenslagh biedt de ideale combinatie: heerlijke tapas en een gezellige strandsfeer! Het leuke van tapas is dat u allemaal verschillende tapas gerechtjes kunt proberen. Drie tot vier gerechtjes per persoon zijn voldoende voor een complete maaltijd en natuurlijk kunt u altijd meer bestellen. Uit eten in Hardenberg is een echte aanrader!

Sfeervol en gezellig restaurant in Hardenberg!

Qua gerechten zijn er verschillende mogelijkheden. Hierdoor is er voor iedereen wat lekkers te kiezen! Liever wat anders dan tapas? Er zijn ook heerlijke plates en maaltijdsalades. Ook hier heeft u dus veel keuze in, want er zijn namelijk ook verschillende heerlijke plates! Daarnaast is er natuurlijk ook aan de kinderen gedacht! Voor hen zijn er namelijk heerlijke kindermenu’s met patatjes en een snack tijdens uit eten in Hardenberg.

Reserveren?

Niet nodig! U kunt bij ons gewoon binnenlopen!

Bij ons kunt u terecht voor een geweldige vakantie maar dus ook heerlijk eten! Het vakantiepark staat geheel in strandthema en dit is ook doorgevoerd in het restaurant. Er zijn twee horeca locaties, namelijk de Happy Fun Beach en het tapas restaurant. Wilt u tussen de middag een keer genieten van een dagje strand en ook genieten van een simpele lunch? Dan kunt u kiezen voor heerlijke pizza’s, panini’s of luxe tosti’s! De kinderen kunnen heerlijk spelen in het zand en u kunt genieten in het indoor strand of kies een plekje op het gezellige terras!

Perfecte locatie voor feesten en partijen!

Naast een prachtig tapas restaurant is de Happy Fun Beach ook erg geschikt voor feesten en partijen. Dit kan gaan om een gezellige familiedag of kinderfeestje! Vraag naar de mogelijkheden! (Let op: feesten en partijen zijn alleen mogelijk tussen april en november en buiten de vakanties en feestdagen).

Wilt u meer weten over uit eten in Hardenberg of ons tapas restaurant? U kunt alvast de menukaarten bekijken.

Voor informatie over uit eten in Hardenberg kunt u contact met ons opnemen: 0523 - 638 260 of stuur ons een mail: stoetenslagh@capfun.com

Graag tot ziens tijdens uit eten Hardenberg bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -