Zoover beoordelingen 8,0
Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Wisselend werk
  • Leuke collega’s
  • Goed salaris
  • Veel mogelijkheden

Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Vacatures van Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh voor seizoen 2021!

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Kijk snel naar onderstaande vacatures.
Wil je solliciteren, zie onderaan deze pagina ons emailadres.

Toezichthouders zwembad/glijbanen (vanaf 18 jaar)

Op ons vakantiepark staat het strandthema centraal. Veel zwemmen en glijden van de glijbanen dus. Wij zoeken hiervoor toezichthouders.  Sta jij sterk in je schoenen en kun je goed overzicht en orde houden? Het is namelijk belangrijk dat onze gasten veilig kunnen zwemmen in het zwembad en kunnen glijden van de glijbanen. Een EHBO-diploma is een pré. De werktijden zijn flexibel in te vullen. Ben je geïnteresseerd, ontvangen wij graag een mail met je CV.

Zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Denk hierbij aan mise-en-place, bestellingen, lunch en diner draaien.
Tijdens de lunch bereid je met veel liefde de gerechten. Daarna bereid je de mise-en-place voor, voor het diner in de avond.  Samen met je collega’s van de keuken en de bediening ga je ervoor om onze gasten een top beleving te bezorgen.
Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/3vDZrj9

Horeca

Voor onze horeca zoeken wij meerdere collega’s op verschillende afdelingen. Het dienstverband is oproep/flexibel of vakantie- en weekendkracht. Wij zoeken collega’s voor de volgende locaties:

  • Snackbar
  • Bar medewerker Happy Fun Beach
  • IJsbar
  • Spoelkeuken
  • Medewerker restaurant

Medewerkers schoonmaak accommodaties

Wij zijn op zoek naar medewerkers die zorg dragen voor de schoonmaak van onze accommodaties (aankomst op maandag, vrijdag en zaterdag). Een superbelangrijke functie! Onze gasten verwachten bij aankomst een schone accommodatie. Samen met je collega’s van de facilitaire dienst, ga je er, op elke wisseldag, voor dit onze gasten te bieden.
Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/3faGyOJ

Medewerkers schoonmaak gebouwen

Wij zoeken medewerkers die zelfstandig zijn, goed overzicht kunnen houden en er voor kunnen zorgen dat onze hoofd- en bijgebouwen er tip top uitzien! Ervaring niet noodzakelijk. Functie beschikbaar vanaf maart 2021. Eerst ca. 3 dagen in de week met mogelijke uitbreiding naar 5 dagen in de week. Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/3bMVxMY

Medewerker receptie

Wij zoeken een medewerker voor onze receptie voor dit seizoen. Als medewerker receptie heb je een veelzijdige baan. Geen dag is hetzelfde. Het direct schakelen tussen alle voorkomende receptietaken, is jou op het lijf geschreven. Ons doel is alle gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Samen met je collega’s van de receptie, heb je daar een belangrijk aandeel in.
Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/3ySAwdo

Toezichthouder zwembad & glijbanen/Medewerker technische dienst allround (vanaf 18 jaar)

Op ons vakantiepark staat het strandthema centraal. Veel zwemmen en glijden van de glijbanen dus. Wij zoeken hiervoor toezichthouders.  Sta jij sterk in je schoenen en kun je goed overzicht en orde houden? Het is namelijk belangrijk dat onze gasten veilig kunnen zwemmen in het zwembad en kunnen glijden van de glijbanen. Een EHBO-diploma is een pré. Deze functie kan gecombineerd worden met allround werkzaamheden buiten. Zoals (schoonmaak)werkzaamheden op het terrein, bewateren van beplanting, vervangen kapot meubilair etc.
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze gasten een (CAP)FUN-beleving ervaren in een veilige omgeving.
Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/3oFbBpj

Reageren op de vacatures van Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh?

Stuur een mail met je CV naar: stoetenslagh@capfun.com

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Elfde Wijk 42
7797 HH RHEEZERVEEN
Telefoon: 0523 - 638 260

Alle medewerkers en stagiaires werken bij ons op Payroll basis via Kolibrie

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -