Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Vacatures van Vakantiepark het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark het Stoetenslagh
Elke dag een strandvakantie
Vacatures van Vakantiepark het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Vacatures van Vakantiepark het Stoetenslagh

Bekijk de vacatures van Vakantiepark het Stoetenslagh!

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken of stage lopen? We zijn op zoek naar medewerkers voor seizoen 2019! Kijk snel eens naar onderstaande vacatures..

Horeca

Voor onze horeca zoeken we meerdere collega’s op verschillende afdelingen voor oproep/flexibel, maar ook vakantie+weekend krachten. We zoeken collega’s voor de volgende locaties:

  • Snackbar (16+)
  • Bar medewerker Happy Fun Beach (16+)
  • IJsbar (16+)
  • Spoelkeuken (16+)
  • Horeca medewerker restaurant (18+)
  • Kok (18+) v.a. 5 april minimaal 3 dagen per week tot mogelijk 5 dagen per week
  • Recreatie medewerker (16+)

Receptie

Wij zoeken een spontane receptionist(e). Als receptionist(e) ben jij het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Je bent sociaal, vriendelijk, zelfstandig en flexibel inzetbaar. Je lost waar nodig problemen op. Een onderdeel van de taken is dat je tijdens de drukke periodes 1 keer in de week een dienst met ons schoonmaakteam meedraait. Vanaf 18 jaar. Met ingang van maart 2019. Eerst ca. 3 dagen in de week met mogelijke uitbreiding naar 5 dagen in de week.

Allround

Op zoek naar een leuk bijbaantje voor de weekenden en vakanties Misschien is onze Allround functie iets voor jou! Taken die hierbij horen: winkel en kassa werkzaamheden, schoonhouden terrein, schoonmaken zwembad, toezicht bij de glijbaan, dagbezoek gasten ontvangen. Vanaf 15 jaar.

Schoonmaak

Wij zoeken hardwerkende schoonmakers die zelfstandig zijn, goed overzicht kunnen houden en er voor kunnen zorgen dat onze hoofd- en bijgebouwen er tip top uitzien! Ervaring niet noodzakelijk. Vanaf 18 jaar. Functie beschikbaar vanaf februari 2019. Eerst ca. 3 dagen in de week met mogelijke uitbreiding naar 5 dagen in de week.

Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires!

Zoek je een uitdagende stage in de animatie, receptie, keuken of horeca? En heb jij de goede werkhouding die wij zoeken? Mail dan je CV naar onderstaand adres!

Reageren op de vacatures van Vakantiepark het Stoetenslagh?

Vakantiepark het Stoetenslagh
Elfde Wijk 42
7797 HH RHEEZERVEEN
Telefoon: 0523 - 638 260
Email: info@stoetenslagh.nl

Alle medewerkers en stagiaires werken bij ons op Payroll basis via Kolibrie

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -