Zoover beoordelingen 8,0
Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Wisselend werk
  • Leuke collega’s
  • Goed salaris
  • Veel mogelijkheden

Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Vacatures van Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh voor seizoen 2021!

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken of stage te lopen? Kijk snel naar onderstaande vacatures.
Wil je reageren, zie onderaan deze pagina ons mailadres.

Zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Denk hierbij aan mise-en-place, bestellingen, lunch en diner draaien.
Tijdens de lunch bereid je met veel liefde de gerechten. Daarna bereid je de mise-en-place voor, voor het diner in de avond.  Samen met je collega’s van de keuken en de bediening ga je ervoor om onze gasten een top beleving te bezorgen.
Klik voor meer informatie op deze link: https://indeedhi.re/2XzLEdM

Horeca

Voor onze horeca zoeken wij meerdere collega’s op verschillende afdelingen. Het dienstverband is oproep/flexibel of vakantie- en weekendkracht. Wij zoeken collega’s voor de volgende locaties:

  • Snackbar
  • Bar medewerker Happy Fun Beach
  • IJsbar
  • Spoelkeuken
  • Medewerker restaurant

Klik voor meer informatie op deze link: https://indeedhi.re/38Wp2uF

Medewerkers schoonmaak gebouwen

Wij zoeken medewerkers die zelfstandig zijn, goed overzicht kunnen houden en er voor kunnen zorgen dat onze hoofd- en bijgebouwen er tip top uitzien! Ervaring niet noodzakelijk. Functie beschikbaar vanaf maart 2021. Eerst ca. 3 dagen in de week met mogelijke uitbreiding naar 5 dagen in de week. Klik voor meer informatie op deze link: https://indeedhi.re/3iaZ3CL

Medewerkers schoonmaak verhuur

Wij zijn op zoek naar medewerkers die zorg dragen voor de schoonmaak van onze accommodaties (aankomst op maandag, vrijdag en zaterdag). Een superbelangrijke functie! Onze gasten verwachten bij aankomst een schone accommodatie. Samen met je collega’s van de facilitaire dienst, ga je er, op elke wisseldag, voor dit onze gasten te bieden.
Klik voor meer informatie op deze link: https://indeedhi.re/2K9yv8g

Medewerker technische dienst allround (vanaf 16 jaar)

Wij zijn op zoek naar allround medewerkers die, tijdens het seizoen, dagelijks werkzaamheden op ons terrein voor ons willen uitvoeren. Denk hierbij aan allerlei (schoonmaak)werkzaamheden op het terrein, bewateren van beplanting, vervangen van kapot meubilair etc. Ben je een aanpakker? Houd je van het flexibel werk buiten? Dan is dit iets voor jou!
Klik voor meer informatie op deze link: https://indeedhi.re/2LPSQji

Medewerker mini-shop seizoen (vanaf 18 jaar)

Per 1 maart a.s. zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker, die, tijdens het seizoen, dagelijks winkel werkzaamheden wil verrichten. Denk hierbij o.a. aan het afbakken van broodjes, bedienen van de kassa en voorraadbeheer. Klik voor meer informatie op deze link: https://indeedhi.re/3oT4IA5

Receptie

Voor onze receptie zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers! Als receptionist(e) ben jij het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Je bent sociaal, vriendelijk, zelfstandig en flexibel inzetbaar. Ons doel is alle gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Samen met je collega’s van de receptie, heb je daar een belangrijk aandeel in. Herken je jezelf hierin? Dan is dit de baan voor jou! Onderdeel van de baan is het meewerken met ons schoonmaakteam.

Shiftleader animatie

Als Shiftleader animatie heb je een veelzijdige baan. Onze gasten, zowel volwassenen als kinderen, kunnen genieten van avondentertainment, sport- en spelactiviteiten en ander vermaak. Jij bezorgt, samen met je collega’s van de animatie, de vakantiegasten een onvergetelijke tijd. De activiteiten zijn heel divers: van het organiseren van karaoke voorstellingen, knutselactiviteiten, speurtochten of voetbaltoernooien. Klik voor meer informatie op deze link: https://indeedhi.re/39My1xw

Shiftleaders schoonmaak gebouwen

Shiftleaders schoonmaak verhuur

Als Shiftleader schoonmaak verhuur heb je een veelzijdige baan. Aan de hand van de wissellijsten zorg je er, samen met je team, voor dat onze accommodaties er na elke wissel weer tiptop uitzien. Ons doel is alle gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Samen met je collega’s van de schoonmaak, draag je daar je steentje aan bij.
Je takenpakket zal bestaan uit de volgende hoofdtaken: *Aansturen van de schoonmaak verhuur op de wisseldagen maandag, vrijdag en zaterdag in het hoogseizoen. *Aansturen van- en meewerken met de schoonmaak verhuur in het laagseizoen.
Klik voor meer informatie op deze link: https://indeedhi.re/3qeakoq

Shiftleaders horeca

Als Shiftleader horeca geef je leiding aan het team waar je die dag mee werkt. Je behoudt het overzicht, maakt een praatje met de gasten en zorgt er, samen met je team, voor dat onze gasten zich welkom en goed verzorgd voelen. Horeca is echt jouw ding. Je verdiept je in het bedrijf waar je werkt, dus bij vragen van gasten of collega’s over eten, drankjes en andere vragen zijn ze bij jou aan het goede adres en je wilt ze ook graag antwoord geven. Daarnaast vind je het leuk om mee te denken om de horeca beleving van jouw gasten een top beleving te maken.
Klik voor meer informatie op deze link: https://indeedhi.re/3oMsDkE

Stagiaires recreatie en receptie

Doe jij een opleiding in de leisure, hospitality of toerisme en ben je op zoek naar een stage in de animatie of op de receptie? Wij kunnen jou een super leuke en leerzame stage bieden.
Help ons bij het voorbereiden op de aankomsten, inchecken, reserveringen verwerken, gasten te woord staan en nog veel meer!
Organiseer als begeleider activiteiten voor zowel kinderen als tieners. Knutsel samen met de kinderen en beleef samen met de tieners een te gekke avond in de BOX.
Een leuke afwisselende stage, verschillende tijden, een gezellig team en vooral leerzaam!

Toezichthouders zwembad/glijbanen (vanaf 18 jaar)

Op ons vakantiepark staat het strandthema centraal. Veel zwemmen en glijden van de glijbanen dus. Wij zoeken hiervoor toezichthouders.  Sta jij sterk in je schoenen en kun je goed overzicht en orde houden? Het is namelijk belangrijk dat onze gasten veilig kunnen zwemmen in het zwembad en kunnen glijden van de glijbanen. Een EHBO-diploma is een pré. De werktijden zijn flexibel in te vullen. Ben je geïnteresseerd, ontvangen wij graag een mail met je CV.

Reageren op de vacatures van Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh?

Stuur een mail met je CV naar: stoetenslagh@capfun.com

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Elfde Wijk 42
7797 HH RHEEZERVEEN
Telefoon: 0523 - 638 260

Alle medewerkers en stagiaires werken bij ons op Payroll basis via Kolibrie

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -