Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Wisselend werk
  • Leuke collega’s
  • Goed salaris
  • Veel mogelijkheden

Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Kijk snel naar onderstaande vacatures.
Wil je solliciteren, zie onderaan deze pagina ons emailadres.

Assistent manager technische dienst

Als assistent manager technische dienst heb je een veelzijdige baan met verantwoordelijkheden op verschillende vlakken. Het huidige team bestaat momenteel uit
twee groen medewerkers en twee technische dienst medewerkers, waarmee je dagelijks contact hebt. Je takenpakket zal bestaan uit de volgende hoofdtaken:

· Aansturen en meewerken binnen de groenvoorziening (basiskennis technische dienstondersteuning is een pre).

· Tijdens het seizoen trainen, aansturen en begeleiden van eigen team vakantie medewerkers zwembad, glijbanen en groen voorziening.

· Het verlenen van administratieve ondersteuning (bijv. rooster, werkschema, logboeken) van de manager technische dienst.
Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/3DlIsp8

Hoofd schoonmaak

Als hoofd schoonmaak heb je een veelzijdige baan. Je stuurt twee facilitaire diensten aan, namelijk facilitaire dienst verhuur (schoonmaak accommodaties) én facilitaire dienst gebouwen (schoonmaak sanitairgebouwen, het zwembad en het hoofdgebouw). Heel belangrijk: je waarborgt de kwaliteit. Verder bewaak je de voorraad.

Samen met de shiftleaders en medewerkers schoonmaak zorg je ervoor dat onze verhuuraccommodaties en onze hoofd- en bijgebouwen er elke keer weer tiptop uitzien. Ons doel is alle gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Samen met je collega’s van de facilitaire dienst, draag je daar je steentje aan bij.
Het park opent per 8 april 2022, in verband met de inwerktijd en voorbereiding op het seizoen, is de vacature per 1 januari 2022.
Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/3uSrHil

Medewerker keuken/kok

Als medewerker in de keuken help je mee aan de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Denk hierbij aan het voorbereiden van de maaltijden, bestellingen klaarmaken, lunch en diner draaien.
Samen met je collega’s van de keuken en de bediening ga je ervoor om onze gasten een topbeleving te bezorgen.
Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/3DoKmW8

Medewerker technische dienst

Als Medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle zaken die te maken hebben met onderhoud, storingen en reparaties op ons Vakantiepark. Veiligheid en netheid heb je hoog in het vaandel staan, je signaleert defecten tijdig en repareert deze vakkundig. Samen met je collega’s en het hoofd technische dienst ben je het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten, voor zowel de receptie als de gasten, en je kunt deze op een rustige en professionele wijze oplossen.
Verder bestaan je taken uit:

· Verrichten van allerhande technische handelingen;

  • Signaleren en melden van geconstateerde gebreken;
  • Opvolgen van takenlijsten en rapporteren van voortgang aan betrokken partijen;
  • Rapporteren aan het hoofd technische dienst.

Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/2YDr5Bx

Reageren op de vacatures van Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh?

Stuur een mail met je CV naar: stoetenslagh@capfun.com

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Elfde Wijk 42
7797 HH RHEEZERVEEN
Telefoon: 0523 - 638 260

Alle medewerkers en stagiaires werken bij ons op Payroll basis via Kolibrie

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -