Zoover beoordelingen 8,0
Vacatures van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Vacatures van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Wisselend werk
  • Leuke collega’s
  • Goed salaris
  • Veel mogelijkheden

Vacatures van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Bekijk de vacatures van vakantiepark het Stoetenslagh!

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken of stage lopen? We zijn op zoek naar medewerkers voor seizoen 2021! Kijk snel eens naar onderstaande vacatures.

VOOR SEIZOEN 2021 ZOEKEN WIJ:

Interieur verzorgers

Wij zoeken hardwerkende interieur verzorgers die zelfstandig zijn, goed overzicht kunnen houden en er voor kunnen zorgen dat onze hoofd- en bijgebouwen er tip top uitzien! Ervaring niet noodzakelijk. Functie beschikbaar vanaf maart 2021. Eerst ca. 3 dagen in de week met mogelijke uitbreiding naar 5 dagen in de week.

Toezichthouders zwembad/aquapark/glijbanen

Op ons vakantiepark staat het strandthema centraal. Veel zwemmen en glijden van de glijbanen dus. Hiervoor zijn we toezichthouders nodig.  Sta jij sterk in je schoenen en kun jij goed overzicht en orde houden? Het is namelijk belangrijk dat onze gasten veilig kunnen zwemmen in het zwembad en kunnen glijden van de glijbanen. LET OP: dit gaat om een vakantiebaan in de weekenden en de maanden juli en augustus. Vanaf 18 jaar.

Horeca

Voor onze horeca zoeken we meerdere collega’s op verschillende afdelingen voor oproep/flexibel, vakantie+weekend krachten of als onderdeel van ons vaste team. We zoeken collega’s voor de volgende locaties:

  • Snackbar (16+)
  • Bar medewerker Happy Fun Beach (16+)
  • IJsbar (16+)
  • Spoelkeuken (16+)
  • Horeca medewerker restaurant (16+)

Medewerker keuken

Is jou passie koken? Of ben jij een kok? Kun jij tegen een hoge werkdruk, werk je hard en ben je zelfstandig? En heb je daarnaast oog voor details en vind jij de gasten het belangrijkste? Wij zoeken jou! Onze keuken bereid lunch & plate gerechten. Functie beschikbaar per maart 2021. Eerst ca. 3 dagen per week met mogelijke uitbreiding naar 5 dagen in de week in de drukke periodes. Vanaf 18 jaar.

Allround medewerker

Wij zijn opzoek naar meerdere medewerkers voor ons allround team. Super leuk als bijbaantje naast school!
Lijkt het jou leuk om onze gasten het echte vakantiegevoel te geven, ben jij een teamplayer en flexibel inzetbaar? Dan zoeken wij jou! Ons allround team zorgt er onder andere voor dat het park er netjes uit ziet, dat er elke ochtend broodjes in de winkel zijn en ze zijn het visitekaartje van het park. Vanaf 16 jaar. Functie vanaf april beschikbaar. Eerst voornamelijk weekenden + vakantieperiodes en in de zomervakantie mogelijkheid tot 5 dagen. Afhankelijk van het aantal dagen dat je wilt en kunt werken 🙂

Stagiaires voor onze receptie en recreatie

Doe jij een opleiding in de leisure, hospitality of toerisme en ben je op zoek naar een stage op de front office of in de recreatie? Wij kunnen jou een super leuke en leerzame stage bieden.

Help ons bij het voorbereiden op de aankomsten, inchecken, reserveringen verwerken, gasten te woord staan en nog veel meer!

Organiseer als begeleider activiteiten voor zowel kinderen als tieners. Knutsel samen met de kinderen en beleef samen met de tieners een te gekke avond in de BOX.

Een leuke afwisselende stage, verschillende tijden, een gezellig team en vooral leerzaam!

Receptie

Deze vacature is voorlopig voorzien!
Voor onze receptie zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers! Als receptionist(e) ben jij het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Je bent sociaal, vriendelijk, zelfstandig en flexibel inzetbaar. We helpen onze gasten en dragen zorg voor een onvergetelijke vakantie. Dat begint bij de receptie! Hou jij ervan om gasten te woord te staan? Dan is dit echt de baan voor jou! Onderdeel van de baan is het meewerken met ons schoonmaakteam. 1 dienst per week draai je mee met de schoonmaak.

Reageren op de vacatures van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh?

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Elfde Wijk 42
7797 HH RHEEZERVEEN
Telefoon: 0523 - 638 260
Email: stoetenslagh@capfun.com

Alle medewerkers en stagiaires werken bij ons op Payroll basis via Kolibrie

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -