Zoover beoordelingen 8,0
Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Wisselend werk
  • Leuke collega’s
  • Goed salaris
  • Veel mogelijkheden

Vacatures van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh

Vacatures van Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh voor seizoen 2021!

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken of stage te lopen? Kijk snel naar onderstaande vacatures.
Wil je reageren, zie onderaan deze pagina ons mailadres.

Toezichthouders zwembad/glijbanen (vanaf 18 jaar)

Op ons vakantiepark staat het strandthema centraal. Veel zwemmen en glijden van de glijbanen dus. Wij zoeken hiervoor toezichthouders.  Sta jij sterk in je schoenen en kun je goed overzicht en orde houden? Het is namelijk belangrijk dat onze gasten veilig kunnen zwemmen in het zwembad en kunnen glijden van de glijbanen. Een EHBO-diploma is een pré. De werktijden zijn flexibel in te vullen. Ben je geïnteresseerd, ontvangen wij graag een mail met je CV.

Zelfstandig werkend kok

Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Denk hierbij aan mise-en-place, bestellingen, lunch en diner draaien.
Tijdens de lunch bereid je met veel liefde de gerechten. Daarna bereid je de mise-en-place voor, voor het diner in de avond.  Samen met je collega’s van de keuken en de bediening ga je ervoor om onze gasten een top beleving te bezorgen.
Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/3rZB1OZ

Horeca

Voor onze horeca zoeken wij meerdere collega’s op verschillende afdelingen. Het dienstverband is oproep/flexibel of vakantie- en weekendkracht. Wij zoeken collega’s voor de volgende locaties:

  • Snackbar
  • Bar medewerker Happy Fun Beach
  • IJsbar
  • Spoelkeuken
  • Medewerker restaurant

Medewerkers schoonmaak accommodaties

Wij zijn op zoek naar medewerkers die zorg dragen voor de schoonmaak van onze accommodaties (aankomst op maandag, vrijdag en zaterdag). Een superbelangrijke functie! Onze gasten verwachten bij aankomst een schone accommodatie. Samen met je collega’s van de facilitaire dienst, ga je er, op elke wisseldag, voor dit onze gasten te bieden.
Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/2OJBTZT

Medewerkers schoonmaak gebouwen

Wij zoeken medewerkers die zelfstandig zijn, goed overzicht kunnen houden en er voor kunnen zorgen dat onze hoofd- en bijgebouwen er tip top uitzien! Ervaring niet noodzakelijk. Functie beschikbaar vanaf maart 2021. Eerst ca. 3 dagen in de week met mogelijke uitbreiding naar 5 dagen in de week. Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/3c08WBy

Medewerker technische dienst allround (vanaf 16 jaar)

Wij zijn op zoek naar allround medewerkers die, tijdens het seizoen, dagelijks werkzaamheden op ons terrein voor ons willen uitvoeren. Denk hierbij aan allerlei (schoonmaak)werkzaamheden op het terrein, bewateren van beplanting, vervangen van kapot meubilair etc. Ben je een aanpakker? Houd je van het flexibel werk buiten? Dan is dit iets voor jou!
Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/3bZm4Y0

Medewerker mini-shop/bakery seizoen (vanaf 16 jaar)

Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerkers, die, tijdens het seizoen, dagelijks winkel werkzaamheden willen verrichten. Denk hierbij o.a. aan het afbakken van broodjes, bedienen van de kassa en voorraadbeheer. Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/3qYlr57

Medewerker receptie

Voor onze receptie zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker! Als receptionist(e) ben jij het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Je bent sociaal, vriendelijk, zelfstandig en flexibel inzetbaar. Ons doel is alle gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Samen met je collega’s van de receptie, heb je daar een belangrijk aandeel in. Herken je jezelf hierin? Dan is dit de baan voor jou! Onderdeel van de baan is het meewerken met ons schoonmaakteam. Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/2OOEVMi

Shiftleader animatie

Als Shiftleader animatie heb je een veelzijdige baan. Onze gasten, zowel volwassenen als kinderen, kunnen genieten van avondentertainment, sport- en spelactiviteiten en ander vermaak. Jij bezorgt, samen met je collega’s van de animatie, de vakantiegasten een onvergetelijke tijd. De activiteiten zijn heel divers: van het organiseren van karaoke voorstellingen, knutselactiviteiten, speurtochten of voetbaltoernooien. Klik voor meer informatie op deze link: indeedhi.re/3vCZ0G7

Shiftleaders schoonmaak gebouwen

Shiftleaders schoonmaak verhuur

Als Shiftleader schoonmaak verhuur heb je een veelzijdige baan. Aan de hand van de wissellijsten zorg je er, samen met je team, voor dat onze accommodaties er na elke wissel weer tiptop uitzien. Ons doel is alle gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Samen met je collega’s van de schoonmaak, draag je daar je steentje aan bij.
Je takenpakket zal bestaan uit de volgende hoofdtaken: *Aansturen van de schoonmaak verhuur op de wisseldagen maandag, vrijdag en zaterdag in het hoogseizoen. *Aansturen van- en meewerken met de schoonmaak verhuur in het laagseizoen.
Klik voor meer informatie op deze link: https://indeedhi.re/3qeakoq

Stagiaires recreatie en receptie

Doe jij een opleiding in de leisure, hospitality of toerisme en ben je op zoek naar een stage in de animatie of op de receptie? Wij kunnen jou een super leuke en leerzame stage bieden.
Help ons bij het voorbereiden op de aankomsten, inchecken, reserveringen verwerken, gasten te woord staan en nog veel meer!
Organiseer als begeleider activiteiten voor zowel kinderen als tieners. Knutsel samen met de kinderen en beleef samen met de tieners een te gekke avond in de BOX.
Een leuke afwisselende stage, verschillende tijden, een gezellig team en vooral leerzaam!

Reageren op de vacatures van Vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh?

Stuur een mail met je CV naar: stoetenslagh@capfun.com

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh
Elfde Wijk 42
7797 HH RHEEZERVEEN
Telefoon: 0523 - 638 260

Alle medewerkers en stagiaires werken bij ons op Payroll basis via Kolibrie

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -