Vakantie in oktober in Overijssel Vakantie in oktober in Overijssel Vakantie in oktober in Overijssel Vakantie in oktober in Overijssel Vakantie in oktober in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Vakantie in oktober in Overijssel

Op vakantie in oktober in Overijssel, een geweldige maand om met het gezin te genieten van de herfst! Verblijf in een comfortabele chalet, voorzien van alle gemakken. Trek er op uit, ga leuke dingen doen en creëer onvergetelijke herinneringen! Al onze voorzieningen zijn 7 dagen per week geopend en tijdens het weekend zijn er leuke activiteiten. Genoeg redenen dus om een vakantie in oktober in Overijssel te boeken!

Boek uw vakantie in de herfst op onze vijf sterren camping!

We hebben voor u de voorzieningen op een rijtje gezet:

U leest het al! Een complete vakantie in oktober in Overijssel boekt u natuurlijk bij vakantiepark het Stoetenslagh!

Voordelige chalet huren tijdens een vakantie in oktober in Overijssel!

Tijdens de maand oktober boekt u een chalet al vanaf  € 61,00 per nacht (minimaal 3 nachten). Wilt u een mooie strandchalet boeken tijdens uw vakantie waarbij u direct aan het strand staat? Dat kan namelijk! Deze boekt u voor maar € 85,00 per nacht.

Of u nu kiest voor een chalet basic, trendy, de luxe, comfort of strandchalet. Al onze chalets zijn modern en netjes.

Al onze chalets zijn volledig ingericht. Alle gemakken voor een geweldige vakantie oktober zijn dus aanwezig! U komt niets te kort! Wilt u meer weten over een vakantie in oktober in Overijssel of over ons vakantiepark? Dat kan zeker! U kunt natuurlijk gerust contact opnemen met ons: bel 0523 - 638 260 of stuur een mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Graag tot ziens bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE