Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Vakantie in Overijssel Vakantie in Overijssel Vakantie in Overijssel Vakantie in Overijssel Vakantie in Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Vakantie in Overijssel Vakantie in Overijssel Vakantie in Overijssel Vakantie in Overijssel Vakantie in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Vakantie in Overijssel

Vakantie in Overijssel op een verrassende locatie?

Boek daarom het juiste vakantiepark voor uw  vakantie in Overijssel! Ons park heeft 5 sterren voorzieningen die uw vakantie in Overijssel tot een groot succes maken! De bowlingbanen, boogschietbanen, het overdekte zwembad, de recreatieplas en het fantastische tapasrestaurant maken uw vakantie in Overijssel compleet! Kortom een vakantie voor het hele gezin, dus voor de kleine kinderen maar ook voor de tieners bieden wij een verrassende strandvakantie.

Of u nu wilt kamperen tijdens uw vakantie of een luxe chalet wilt huren, u kunt bij ons terecht voor de mooiste vakantie! Wij hebben zelfs glamping tenten direct aan het water wat de belevenis nog completer maakt. Uniek is zeker dat u bij ons kunt kamperen direct aan het strand, dat is iets wat ze zelfs nog niet aan de kust kunnen bieden. Wij bieden een echte strandvakantie tijdens uw vakantie!

Voor u en uw kinderen is er veel te doen tijdens uw vakantie in Overijssel.

In de schoolvakanties zijn er veel activiteiten en sport- en spelactiviteiten. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens de vakantie. Velen zeggen: wanneer de kinderen plezier hebben, hebben de ouders dat ook! Tijdens uw vakantie op ons park zullen de kinderen zeker plezier hebben! Het bijzondere is wel dat wij voor de kinderen tot 12 jaar animatie hebben maar ook voor de tieners een eigen plek hebben. De BOX is een ontmoetingsplek waar ze elkaar kunnen treffen en waar elke avond muziek, disco is voor hen. Gezinnen met oudere kinderen weten zelf wel hoe moeilijk het is is om tijdens de vakantie in Overijssel deze leeftijdsgroep mee te nemen als zij zich niet kunnen vermaken.

Ook kunt u buiten de schoolvakanties bij ons goedkoop op vakantie in Overijssel onze tarieven zijn dan gewoon standaard laag.

Wilt u meer weten over een strand vakantie in Overijssel? Bel ons: 0523 - 638 260 of mail naar info@stoetenslagh.nl