Vakantie in Overijssel Vakantie in Overijssel Vakantie in Overijssel Vakantie in Overijssel Vakantie in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • 5 ha strand
  • Accommodaties aan het water
  • Kamperen aan de recreatieplas
  • Veel overdekte voorzieningen

Vakantie in Overijssel

Bent u op zoek naar een verrassende locatie voor een vakantie?

Wij bieden een verrassende strand vakantie in Overijssel! Met onze 5 sterren voorzieningen zullen wij uw vakantie in Overijssel tot een groot succes maken!  Kortom een vakantie voor het hele gezin, dus voor de kleine kinderen maar ook voor de tieners bieden wij een verrassende strandvakantie in Overijssel.

Veel voorzieningen voor een succesvolle vakantie in Overijssel

Of u nu wilt kamperen tijdens uw strandvakantie in Overijssel of een luxe chalet wilt huren, u kunt bij ons terecht voor de mooiste strandvakantie in overijssel! Wij hebben zelfs glamping tenten direct aan het water wat de belevenis nog completer maakt. Uniek is zeker dat u bij ons kunt kamperen direct aan het strand, dat is iets wat ze zelfs nog niet aan de kust kunnen bieden. Wij bieden een echte strandvakantie tijdens uw vakantie!

Voor u en uw kinderen is er veel te doen tijdens uw vakantie in Overijssel.

Ook zijn er in de schoolvakanties veel activiteiten en sport- en spelactiviteiten. Daarom hoeft niemand zich te vervelen tijdens de vakantie. Velen zeggen: wanneer de kinderen plezier hebben, hebben de ouders dat ook! Tijdens uw vakantie op ons park zullen de kinderen zeker plezier hebben! Het bijzondere is wel dat wij voor de kinderen tot 12 jaar animatie hebben maar ook voor de tieners een eigen plek hebben. De BOX is een ontmoetingsplek waar ze elkaar kunnen treffen en waar elke avond muziek, disco is voor hen. Gezinnen met oudere kinderen weten zelf wel hoe moeilijk het is is om tijdens de vakantie in Overijssel deze leeftijdsgroep mee te nemen als zij zich niet kunnen vermaken.

Wilt u meer weten over een strand vakantie in Overijssel? Bel ons: 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE