Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Vakantie in Hardenberg

Boek uw vakantie in Hardenberg bij  Vakantiepark het Stoetenslagh.

U bent bij ons aan het juiste adres voor een heerlijke vakantie in Hardenberg met het hele gezin! U beleeft bij ons een geweldige kampeer vakantie die u absoluut nooit meer zult vergeten! Ook kunt bij ons heerlijk kamperen op ruime kampeerplaatsen, aan het water of op velden. Honden zijn ook toegestaan tijdens uw vakantie in Hardenberg. Ook kunt u prachtige accommodaties huren. Hierbij kunt u denken aan moderne chalets. Deze zijn geschikt voor vier tot zes personen.

Daarnaast is er ook veel te doen en veel te beleven tijdens uw vakantie in Hardenberg:

  • Zwemmen in de recreatieplas van 5 hectare groot of in het prachtige overdekte zwembad
  • Daarnaast is ieder jaar tijdens de schoolvakanties een geweldig activiteitenprogramma voor alle leeftijden!
  • Indoor strand Happy Fun Beach met bechvolleybal, klim palmboom en springkussen
  • Maar ook bowlingbanen en boogschietbanen voor een gezellig avondje tijdens uw vakantie
  • Voor de tieners is er tijdens hun vakantie iedere avond disco in de BOX

Een  geweldige vakantie in Hardenberg boek je hier!

Dat wordt een leuke vakantie voor het hele gezin. Gecombineerde gezinnen zijn ook zeker bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een geweldig activiteitenprogramma voor kinderen en tieners.  Voor de kleintjes zijn er dus leuke activiteiten maar ook voor tieners is er veel te doen! Kinderen van alle leeftijden hebben bij ons vakantiepark de mooiste vakantie in Hardenberg.

Verder hebben wij u iets unieks te bieden! Wilt u een kampeer vakantie in Hardenberg maar ook graag genieten van het strand? Tijdens uw vakantie bieden wij u een unieke en verrassende strandbeleving. Kom heerlijk genieten op het strand, of in het water van onze prachtige 5 hectare grote recreatieplas! Zelfs in ons overdekte zwembad zult u het strand beleven door het strandthema en het kiezelstrand rondom het bad.