Vakantiepark in Nederland met zwembad Vakantiepark in Nederland met zwembad Vakantiepark in Nederland met zwembad Vakantiepark in Nederland met zwembad Vakantiepark in Nederland met zwembad
Boeken

Reserveren

t/m
  • Uniek overdekt zwembad
  • 5 sterren voorzieningen
  • Gratis Wifi
  • Strandvakantie

Vakantiepark in Nederland met zwembad

Kies voor een vakantie in Nederland met zwembad!

Op onze 5 sterren park beleeft u de mooiste vakantie in Nederland met zwembad. Wij richten ons op gezinnen met kinderen en tieners, we zijn een echte kindercacmping in Overijssel. Hiervoor bieden wij natuurlijk geweldige voorzieningen en faciliteiten. Wilt u weten waarom u voor een vakantie met zwembad bij ons moet boeken?

De leukste voorzieningen tijdens uw vakantie

  • Omdat wij een verrassende strandvakantie in Overijssel bieden.
  • Er is tijdens de schoolvakantie een geweldig activiteitenteam die samen met u en uw kinderen veel activiteiten ondernemen.
  • Maar bijzonder is wel dat wij ook voor de tieners de schoolvakanties aandacht is!
  • Ook kunt u bij ons tijdens uw vakantie gezellig bowlen en boogschieten!
  • Daarnaast is uw vakantie in Nederland compleet met een gezellig avondje uit eten bij ons prachtige tapasrestaurant!

 

Zwembad bij vakantiepark in Nederland

Op het ruime vakantiepark van Stoetenslagh bevindt zich een prachtig overdekt zwembad. Het hele zwembad heeft een strandthema, dit is dus genieten voor de kinderen! Het bad is verwarmd op 28,5 graden en de omgeving is nog een graadje warmer; het is dus heerlijk vertoeven in en rondom het zwembad!

Wanneer u naar buiten kijkt vanuit het zwembad, ziet u onze recreatieplas. Dus ook als het weer goed genoeg is om naar buiten te gaan, kunt u samen met de kinderen lekker buiten zwemmen!

Vier uw vakantie in Nederland op een 5 sterren park!

Wij beiden namelijk chalets en luxe kampeertenten op ons vakantiepark.  Tijdens uw vakantie in een chalet of kampeertent komt u niets tekort. Onze accommodaties zijn voorzien van alle gemakken. Natuurlijk kunt u bij ons ook kamperen tijdens uw vakantie in Nederland met zwembad. Bovendien heeft u de mogelijkheid om te kamperen of te huren aan het water van de recreatieplas! Boek uw vakantie in Nederland met zwembad en beleef een onvergetelijke strand vakantie.

Een bijzondere vakantie bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Vier uw vakantie met zwembad op onze 5 sterren camping! Ten eerste is het thema op heel het park strand, dit maakt ons uniek! Wij hebben een prachtig overdekt zwembad met strandthema. Rondom het bad ligt zelfs kiezelzand en staan palmbomen! Maar ook hebben we een uniek indoor strand tijdens uw vakantie, weer of geen weer, altijd een strandvakantie, ook wanneer u ons vakantiepark in de herfstvakantie bezoekt!

Bent u al overtuigt om uw vakantie bij ons te vieren? Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Erg leuke familie vakantie park, genoeg te doen voor alle leeftijden en hele vriendelijke service gerichte personeel. - Familie van der Kolk -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE