Vakantie met kleintjes op de camping aan het strand Vakantie met kleintjes op de camping aan het strand Vakantie met kleintjes op de camping aan het strand Vakantie met kleintjes op de camping aan het strand Vakantie met kleintjes op de camping aan het strand
Boeken

Reserveren

t/m
  • kamperen direct aan het strand
  • Voorzieningen elke dag geopend
  • Overdekt strand
  • Strandvakantie

Vakantie met kleintjes op de camping aan het strand

Vakantie met kleintjes op de camping, in de maand juni en september is het ideaal!

In deze maanden is het rustig op de camping hierdoor is vakantie met kleintjes op de camping ideaal. Omdat de meeste kinderen naar school gaan en de ouders werken, ideaal als u op vakantie met kleintjes te gaan. Bij vakantie is het ideaal om met jonge kinderen tot 6 jaar op vakantie te gaan. Als het mooi weer is kunt heerlijk vertoeven op onze ruime strand aan de recreatieplas. Tijdens uw vakantie met kleine kinderen  is er ieder weekend in juni een tof activiteiten programma.

De voordelen van een vakantie met kleintjes op de campings in het voor en naseizoen op een rijtje:

  • Door het laagseizoen kunt u kamperen tegen een aantrekkelijk tarief
  • Maar ook een overdekt zwembad ook voor een vakantie met kleintjes
  • Daarnaast zijn alle voorzieningen 7 dagen geopende van 1 april tot 1 november
  • Door de weeks is het erg rustig op de camping
  • Terwijl de ligging in de mooie bosrijke omgeving, ideaal is om te fietsen of te wandelen
  • Activiteitenprogramma in de weekenden en de vakantieperioden

Vakantie met kleintjes op de camping voor een onvergetelijke vakantie!

Vakantiepark het Stoetenslagh biedt ruime kampeermogelijkheden voor uw vakantie  in juni en september. Onze kampeerplaatsen variëren van 120m² tot 140m², enkele plaatsen beschikken zelfs over privé sanitair. Beschikt u niet over een caravan, camper of tent? Dan hebben wij voor uw vakantie met kleintjes (luxe) accommodaties die u kunt huren.

In de maanden juni en september beschikt u over dezelfde faciliteiten als in het hoogseizoen. Al onze voorzieningen zijn gewoon geopend, kom heerlijk met de kleintjes spetteren in ons indoor Carabisch zwembad dat dagelijks geopend. Bij een vakantie met kleintjes op de camping is de receptie iedere dag geopend, hier kunt u dagelijks verse broodjes krijgen. Ook is ons indoor strand dagelijks geopend tijdens het camping seizoen. Ook als het minder weer is altijd een strand vakantie in Overijssel!

Kortom vier uw vakantie met kleintjes op de camping met een verrassende strandvakantie in Overijssel! Kom en geniet van uw vakantie met kleintjes in juni of september bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh.

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE