Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Vakantie met kleintjes Vakantie met kleintjes Vakantie met kleintjes Vakantie met kleintjes Vakantie met kleintjes
Elke dag een strandvakantie
Vakantie met kleintjes Vakantie met kleintjes Vakantie met kleintjes Vakantie met kleintjes Vakantie met kleintjes
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Vakantie met kleintjes

Vakantie met kleintjes, in de maand juni en september is het ideaal!

In deze maanden is het rustig op de camping mede omdat de meeste kinderen naar school gaan en de ouders werken, ideaal als u op vakantie met kleintjes te gaan. Bij vakantie is het ideaal om met jonge kinderen tot 6 jaar op vakantie te gaan. Als het mooi weer is kunt heerlijk vertoeven op onze ruime strand aan de recreatieplas. Tijdens uw vakantie met kleine kinderen  is er ieder weekend in juni een tof activiteiten programma.

De voordelen van een vakantie met kleintjes in het voor en naseizoen op een rijtje:

  • Kamperen tegen een aantrekkelijk tarief
  • Overdekt zwembad
  • Alle voorzieningen 7 dagen geopende van 1 april tot 1 november
  • Rustige kampeerplaatsen
  • Mooie bosrijke omgeving, ideaal om te fietsen of te wandelen
  • Volop gebruik maken van alle voorzieningen en tof animatieprogramma

Vakantie met kleintjes voor een onvergetelijke vakantie!

Vakantiepark het Stoetenslagh biedt ruime kampeermogelijkheden voor uw vakantie  in juni en september. Onze kampeerplaatsen variëren van 120m² tot 140m², enkele plaatsen beschikken zelfs over privé sanitair. Beschikt u niet over een caravan, camper of tent? Dan hebben wij voor uw vakantie met kleintjes (luxe) accommodaties die u kunt huren.

In de maanden juni en september beschikt u over dezelfde faciliteiten als in het hoogseizoen. Al onze voorzieningen zijn gewoon geopend, kom heerlijk met de kleintjes spetteren in ons indoor Carabisch zwembad dat dagelijks geopend is van 9.00 uur tot 16.00 uur en van 19.00 uur tot 21.00 uur. Bij vakantie met kleintjes is de receptie iedere dag geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur, hier kunt u dagelijks verse broodjes krijgen. Ook is ons indoor strand dagelijks geopend tijdens het camping seizoen. Ook als het minder weer is altijd een strand vakantie in Overijssel!

Kortom vier uw vakantie met kleintjes voor een verrassende strandvakantie in Overijssel! Kom en geniet van uw vakantie met kleintjes in juni of september bij Vakantiepark het Stoetenslagh.