Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Vakantie met pubers Vakantie met pubers Vakantie met pubers Vakantie met pubers Vakantie met pubers
Elke dag een strandvakantie
Vakantie met pubers Vakantie met pubers Vakantie met pubers Vakantie met pubers Vakantie met pubers
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Vakantie met pubers

Vakantie met pubers is in het gezin vaak lastig?

Op ons vakantiepark beleeft u de mooiste vakantie met pubers. Voor iedereen is er iets leuks te beleven! Uniek in Nederland Indoor strand met sport en spel voor de vakantie met pubers, zoal beachvolleybal, beachtennis, beachvoetbal maar ook Beachparty’s
De voordelen van ons park.

  • veel leeftijdsgenoten
  • een eigen ruimte de BOX met elke avond muziek
  • een heerlijke strandvakantie met veel pubers
  • veel activiteiten voor de pubers

Bij ons park wordt er aandacht besteed aan uw vakantie met pubers. Pubers kunnen bij ons leuke activiteiten ondernemen! Ook is er tijdens hun vakantie een speciale plaats waar zij leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Zij kunnen hiervoor terecht in ‘de Box’. Hier kunnen zij samen darten, en praten. Ook wordt tijdens de vakantie ‘de Box’ in de avond omgetoverd tot discotheek. Zij kunnen hier tot middernacht lekker dansen. Om de drankcontrole in de gaten te houden werken wij met bandjes waaraan we de leeftijd kunnen zien. Deze kunnen ze bij de receptie of bij de toezichthouders krijgen wanneer zij zich identificeren. Hierdoor blijft het leuk voor iedereen!

Reserveer uw vakantie met pubers bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

Dit is natuurlijk niet het enige wat wij u te bieden hebben tijdens uw vakantie bij ons vakantiepark. Er worden vele leuke activiteiten georganiseerd tijdens uw vakantie. Leuke sport en spelactiviteiten zullen hierbij niet ontbreken! De leukste vakantie voor pubers, zij kunnen op ons park zichzelf zijn en genieten van een heerlijke vakantie. U en uw pubers kunnen lekker aan het strand willen liggen. Een vakantie met tieners is alleen mogelijk, bij ons, als de ouders ook meegaan op vakantie. Alleen reizende tieners worden helaas niet toegestaan op ons vakantiepark. Dit vanwege het gezinskarakter van ons vakantiepark wij bieden dan ook een vakantie met tieners voor gezinnen .

Ook kleine kinderen hebben een leuke vakantie tijdens een vakantie met pubers.

Ook voor d kleinere kinderen is er een leuk animatieprogramma als het gezin een leuke vakantie met pubers  heeft. Vakantiepark het Stoetenslagh is dus ook zeer geschikt voor samengestelde gezinnen . Dus heeft u kleine kinderen en wilt u een vakantie met pubers? Kom dan naar ons vakantiepark!

Op zoek naar een vakantie met pubers? Kom bij Vakantiepark het Stoetenslagh!