Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Vakantie oktober Vakantie oktober Vakantie oktober Vakantie oktober Vakantie oktober
Elke dag een strandvakantie
Vakantie oktober Vakantie oktober Vakantie oktober Vakantie oktober Vakantie oktober
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Vakantie oktober

Op vakantie oktober, een geweldige maand om met het gezin te genieten van de herfst! Verblijf in een comfortabele chalet, voorzien van alle gemakken. Trek er op uit, ga leuke dingen doen en creëer onvergetelijke herinneringen! Al onze voorzieningen zijn 7 dagen per week geopend en tijdens het weekend zijn er leuke activiteiten. Genoeg redenen dus om een vakantie oktober te boeken!

Boek uw vakantie oktober op onze vijf sterren camping!

We hebben voor u de voorzieningen op een rijtje gezet:

U leest het al! Een complete vakantie oktober boekt u natuurlijk bij vakantiepark het Stoetenslagh!

Voordelig een chalet huren tijdens een vakantie oktober!

Tijdens de maand oktober boekt u een chalet al vanaf  € 50,00 per nacht (minimaal 3 nachten). Wilt u een mooie strandchalet boeken tijdens uw vakantie oktober waarbij u direct aan het strand staat? Dat kan namelijk! Deze boekt u voor maar € 65,00 per nacht.

Of u nu kiest voor een chalet basic, trendy, de luxe, comfort of strandchalet. Al onze chalets zijn modern en netjes. Wist u al dat er in een aantal chalets ook huisdieren zijn toegestaan? U kunt dus ook uw hond meenemen! Deze chalets staan op de velden Albatros en Rif.

Al onze chalets zijn volledig ingericht. Alle gemakken voor een geweldige vakantie oktober zijn dus aanwezig! U komt niets te kort! Wilt u meer weten over een vakantie oktober of over ons vakantiepark? Dat kan zeker! U kunt natuurlijk gerust contact opnemen met ons: bel 0523 - 638 260 of stuur een mail naar info@stoetenslagh.nl

Graag tot ziens bij vakantiepark het Stoetenslagh!