Vakantie op 5 sterren camping in juni Vakantie op 5 sterren camping in juni Vakantie op 5 sterren camping in juni Vakantie op 5 sterren camping in juni Vakantie op 5 sterren camping in juni
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel overdekte voorzieningen
  • Juni: heerlijke rustige periode
  • Voordelige vakantie in juni
  • Prachtige accommodaties

Vakantie op 5 sterren camping in juni

Een voordelige vakantie op boeken bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh?

Een vakantie op 5 sterren camping in juni bij Capfun het Stoetenslagh houdt in dat u kunt genieten van een rustige vakantie, voorzien van alle gemakken. Boek uw vakantie op 5 sterren camping in juni en kom echt even tot rust. U beleeft bij ons namelijk een heerlijke strandvakantie in Overijssel. Geniet van de lange avonden, lekker weer, een goed boek en onbeperkt zwemmen.

Waarom u uw vakantie in het voorjaar zeker bij ons moet vieren?

  • Omdat de voorzieningen, 7 dagen per week geopend
  • Maar ook een overdekt zwembad, geheel in strandthema
  • Daarnaast in de weekenden is er een leuk activiteitenprogramma voor de kinderen
  • Dankzij het indoor strand maakt het niet wat voor weer het is tijdens een vakantie op 5 sterren camping in juni
  • Er is een grote recreatieplas met waterglijbanen
  • Net als een hapje eten in het restaurant? Dat kan! Wij zijn elke dag geopend

Nog niet helemaal overtuigt van uw vakantie in juni?

Bovendien hebben we voor een voordelige vakantie in juni een aantal goedkope arrangementen samengesteld.

Tip voor uw vakantie in juni: ga fietsen of wandelen in de omgeving. Ons vakantiepark is prachtig gelegen in het Vechtdal. Het Vechtdal is een divers landschap van weidse gezichten, gezellige dorpen en prachtige bossen. En uiteraard is de rivier de Vecht een echte aanrader. Kortom voor de natuurliefhebber heeft het Vechtdal veel te bieden!

Lijkt een vakantie op 5 sterren camping in juni u ook wel wat! Reserveer dan gelijk uw vakantie. In juni zijn de kinderen tot 12 jaar gratis. Of wat dacht u van het opa en oma arrangement. Oppassen op de kleinkinderen was nog nooit zo leuk. Een ruim opgezette camping met een unieke strandbelevenis in Overijssel op onze 5 sterren camping.

Reserveren

Heeft u nog vragen over ons vakantiepark? Bel naar 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com. Graag tot ziens bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE