Vakantiepark herfstvakantie Vakantiepark herfstvakantie Vakantiepark herfstvakantie Vakantiepark herfstvakantie Vakantiepark herfstvakantie
Boeken

Reserveren

t/m
  • Veel overdekte voorzieningen
  • Overdekt zwembad
  • Veel activiteiten
  • Diverse verhuuraccommodaties

Vakantiepark herfstvakantie

Een onderscheidende vakantie in Overijssel

Een verrassende vakantie tijdens de herfstvakantie in Overijssel beleeft u op vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Om een onvergetelijke herfstvakantie te beleven kunt u bij ons een prachtige chalet huren. Lekker comfortabel in een accommodatie, voorzien van alle gemakken! Bovendien zijn er genoeg activiteiten op ons vakantiepark tijdens de herfstvakantie op onze kindercamping in Overijssel.

Vele overdekte voorzieningen op vakantie tijdens de herfstvakantie in Overijssel

  • Ook is er een uniek overdekt zwembad, geheel in strandthema! Er is zelfs een kiezelstrand!
  • Dankzij het indoor strand maakt het niet uit wat voor weer het is. Hier zijn beachvolleybalvelden, palmboom klimmen en ook leuke activiteiten!
  • Maar natuurlijk zijn alle voorzieningen geopend tijdens de herfstvakantie!
  • Kom een hapje eten in ons sfeervolle tapas restaurant! Hier kunt u genieten van heerlijke tapas, maar ook van plates!
  • Even wat anders doen als u op vakantie tijdens de herfstvakantie in Overijssel ? Kom dan een avondje bowlen of boogschieten!

Natuurlijk kan het weer ook nog goed zijn in de herfstvakantie. Gelukkig zijn er dan ook genoeg leuke dingen te doen, bijvoorbeeld een dagje uit naar attractiepark Slagharen! Onze camping in Slagharen ligt namelijk maar 4 km van het attractiepark af!

Lijkt u het wel wat om op ons vakantiepark herfstvakantie te komen vieren? Reserveer dan gelijk uw vakantie!

Boek een comfortabele chalet voor een vakantie tijdens de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie wilt u natuurlijk het liefst in een comfortabele chalet. Dat is natuurlijk mogelijk! Wij bieden namelijk vele verschillende accommodaties in verschillende categorieën. Dit varieert van basic tot de luxe. Daarnaast bieden we ook prachtige strandchalets aan. Dit zijn prachtige accommodaties, direct aan het strand! U beleeft dan een onvergetelijke vakantie tijdens de herfstvakantie in Overijssel

U leest het al! Voor een vakantie tijdens de herfstvakantie in Overijssel boekt u hier een onderscheidende vakantie. Er is veel te doen en veel te beleven! Daarnaast zijn er veel overdekte voorzieningen die u tijdens de herfstvakantie zeker nodig heeft, omdat we nooit zeker zijn van het weer in Nederland.

Graag tot ziens bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh, 5 sterren vakantiepark herfstvakantie in Overijssel. Wij verhuren alleen chalets tijdens de herfstvakantie, kamperen is in deze periode niet meer mogelijk!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE