Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Vakantie voor ouderen in het prachtige Overijssel! Vakantie voor ouderen in het prachtige Overijssel! Vakantie voor ouderen in het prachtige Overijssel! Vakantie voor ouderen in het prachtige Overijssel! Vakantie voor ouderen in het prachtige Overijssel!
Elke dag een strandvakantie
Vakantie voor ouderen in het prachtige Overijssel! Vakantie voor ouderen in het prachtige Overijssel! Vakantie voor ouderen in het prachtige Overijssel! Vakantie voor ouderen in het prachtige Overijssel! Vakantie voor ouderen in het prachtige Overijssel!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Vakantie voor ouderen in het prachtige Overijssel!

Vakantie voor ouderen bij Vakantiepark het Stoetenslagh!

Bent u op zoek naar een vakantie voor ouderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u namelijk een onvergetelijke strandvakantie in Overijssel bieden. Met rustige accommodaties of kampeerplekken en faciliteiten die 7 dagen per week geopend zijn kunnen wij u een ideale vakantie bieden. Ons park bevind zich tevens bij een knooppunt, dus u kunt vanaf dit knooppunt prachtige routes fietsen in het mooie Vechtdal.

Vakantiepark het Stoetenslagh ideaal voor een kampeervakantie voor ouderen!

Waarom is Vakantiepark het Stoetenslagh nou ideaal voor een vakantie voor ouderen? Wij bieden u namelijk verschillende voordelen voor uw vakantie! Zo kunt u tijdens het voor- en naseizoen veel rust en ruimte vinden op ons park. Hieronder kunt u de voordelen vinden voor een vakantie op ons park:

  • Kampeerplekken tot wel 140m2 met de mogelijkheid tot privé sanitair
  • Huisdieren zijn toegestaan op verschillende velden
  • Het park grenst aan het prachtige Vechtdal, waardoor u een prachtige wandel- en fietsomgeving heeft
  • Oplaadpunten voor uw elektrische fiets zijn aanwezig op het park
  • Het park grenst aan een knooppunt, hierdoor kunt u gemakkelijk uw knooppuntenroute uitstippelen
  • De faciliteiten op ons park zijn 7 dagen per week geopend, zodat u van elke faciliteit optimaal gebruik kunt maken
  • Elke ochtend verse broodjes bij de receptie
  • Genieten van heerlijke tapas in ons tapasrestaurant!

Zie hier de plattegrond en de prijslijst voor het seizoen van 2018.

Wij bieden ook verschillende accommodaties voor een vakantie voor ouderen!

Naast onze ruime en rustige kampeerplekken, hebben wij ook verschillende accommodaties op ons park die uitermate geschikt zijn voor een vakantie voor ouderen. Vakantiepark het Stoetenslagh heeft verschillende accommodaties, van een chalet tot aan een kampeertent. Hierdoor kunt u een accommodatie kiezen die precies bij u past! De accommodaties zijn verdeeld over het gehele park en tevens hebben wij accommodaties waar huisdieren van harte welkom zijn!

Bekijk hier onze verschillende type accommodaties, of boek direct!

Bent u enthousiast geworden of wilt u nog meer informatie over een vakantie voor ouderen? Dan kunt u mailen naar info@stoetenslagh.nl of u kunt bellen naar 0523 - 638 260.