Boeken

Reserveren

t/m
Bekijk beschikbare periodes!

Vakantiepark herfstvakantie

Wilt u er tijdens de herfstvakantie even lekker tussenuit? Dan moet u echt bij vakantiepark het Stoetenslagh zijn, een super leuk vakantiepark herfstvakantie! Om een onvergetelijke herfstvakantie te beleven kunt u bij ons een prachtige chalet huren. Lekker comfortabel in een accommodatie, voorzien van alle gemakken! Bovendien zijn er activiteiten op ons vakantiepark herfstvakantie.

Vele overdekte voorzieningen op ons vakantiepark herfstvakantie

  • Er is een uniek overdekt zwembad, geheel in strandthema! Er is zelfs een kiezelstrand!
  • Dankzij het indoor strand maakt het niet uit wat voor weer het is. Hier zijn beachvolleybalvelden, palmboom klimmen en ook leuke activiteiten!
  • Natuurlijk zijn alle voorzieningen geopend tijdens de herfstvakantie!
  • Kom een hapje eten in ons sfeervolle tapas restaurant! Hier kunt u genieten van heerlijke tapas, maar ook van plates!
  • Even wat anders doen? Kom dan een avondje bowlen of boogschieten!

Lijkt u het wel wat om op ons vakantiepark herfstvakantie te komen vieren? Via onderstaande tabel kunt u alle mogelijkheden bekijken en natuurlijk kunt u ook verschillende data bekijken! Snel even kijken dus!

Herfstvakantie

PeriodePrijs vanaf
Midweek 23/10 – 27/10€ 190,00Reserveer!
Weekend 27/10 – 30/10€ 150,00Reserveer!

Wilt u een andere periode komen dan in bovenstaande tabel vermeld staat? Dat is geen probleem. Wanneer u op “Reserveer!” klikt kunt u gewoon de datum aanpassen!

Boek een comfortabele chalet op ons vakantiepark herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie wilt u natuurlijk het liefst in een comfortabele chalet. Dat is natuurlijk mogelijk! Wij bieden namelijk vele verschillende accommodaties in verschillende categorieen. Dit varieert van basic tot de luxe. Daarnaast bieden we ook prachtige strandchalets aan. Dit zijn prachtige accommodaties, direct aan het strand! U beleeft dan een onvergetelijke strandvakantie in Overijssel!

Al onze chalets zijn volledig ingericht, er is namelijk een complete inventaris! Er zijn kleine maar comfortabele slaapkamers. We hebben voor veel slaapcomfort gekozen. De bedden zijn daarom ook 160 x 200. Om deze reden is de ruimte om het twee persoonsbed wat beperkt. Wilt u graag een vaatwasser in uw chalet? Dat kan! Kies dan voor een chalet comfort of chalet de luxe. In de chalet de luxe zijn zelfs twee badkamers voor extra comfort!

U leest het al! Op ons vakantiepark herfstvakantie beleeft u een complete vakantie! Er is veel te doen en veel te beleven!

Graag tot ziens bij vakantiepark het Stoetenslagh, 5 sterren vakantiepark herfstvakantie.