Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Vakantieparken in Overijssel Vakantieparken in Overijssel Vakantieparken in Overijssel Vakantieparken in Overijssel Vakantieparken in Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Vakantieparken in Overijssel Vakantieparken in Overijssel Vakantieparken in Overijssel Vakantieparken in Overijssel Vakantieparken in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Vakantieparken in Overijssel

Wilt u een unieke vakantie beleven op een van de vakantieparken in Overijssel?

Daarvoor bent u bij Vakantiepark in Overijssel bij het Stoetenslagh aan het juiste adres. Een van de mooiste vakantieparken in Overijssel is zeker Vakantiepark het Stoetenslagh met een verrassende strandvakantie voor gezinnen met kinderen en tieners!

Bij ons kunt u heerlijk kamperen:

  • mooie comfort kampeerplaatsen op ruime kampeervelden
  • u kunt uw hond meenemen op vakantie
  • wij bieden ook prachtige accommodaties (kampeertenten, tentlodges en chalets)

Boek een strandvakantie op een van de vakantieparken in Overijssel

Al deze vakantieparken in Overijssel hebben het voordeel dat ze omgeven worden door mooie natuur. Vaak liggen deze vakantieparken in Overijssel ook aan goed onderhouden fietspaden. Dit is bij Vakantiepark het Stoetenslagh niet anders. Toch kan Vakantiepark het Stoetenslagh zich onderscheiden van andere vakantieparken in Overijssel;

  • Zo liggen andere vakantieparken niet aan de rand van het Vechtdal.
  • Wat ons ook onderscheidend maakt van de andere vakantieparken is dat wij u een unieke strandbelevenis bieden in Overijssel.
  • Op ons vakantiepark kunt u namelijk heerlijk zwemmen in de recreatieplas met zandstrand. Ook zijn er twee waterglijbanen en Tubby Splash.
  • Daarnaast beschikken we ook over een prachtig zwembad, volledig aangekleed in strandthema. Rondom het zwembad ligt een kiezelstrand in plaats van tegels. Hierdoor krijgt u echt het gevoel op het strand te zijn. Ook is de aankleding van het zwembad erg gezellig. Er zijn palmbomen, gezellige strandstoelen en een echt piratenschip.
  • Natuurlijk hebben wij ook de beste voorzieningen van alle vakantieparken in Overijssel. Onze toiletgebouwen zijn netjes en worden zeer goed onderhouden. Hygiëne is erg belangrijk bij Vakantiepark het Stoetenslagh.

Bent u op zoek naar een unieke vakantie in Overijssel? Boek dan uw vakantie hier. Kom dus naar Vakantiepark het Stoetenslagh en geniet van een onvergetelijke vakantie in Overijssel. Bekijk ons aanbod en laat u overtuigen.