Zoover beoordelingen 8,0
Vakantiepark met visvijver Vakantiepark met visvijver Vakantiepark met visvijver Vakantiepark met visvijver Vakantiepark met visvijver
Vakantiepark met visvijver Vakantiepark met visvijver Vakantiepark met visvijver Vakantiepark met visvijver Vakantiepark met visvijver
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Verschillende soorten vis  
  • Er is geen vispas nodig 
  • Vissen en kamperen
  • Ruime kampeerplekken 

Vakantiepark met visvijver

Wist u dat wij een visvijver hebben?

Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh heeft een prachtige recreatieplas. Maar voor de vissers zijn wij ook een vakantiepark met visvijver.Naast veel zwemmen kan er dus ook gevist worden! In de visvijver zwemmen verschillende soorten vis in die u kunt en mag vangen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het vissen te combineren met een kampeerplek. Onze visvijver is namelijk gelegen op een kampeerveld genaamd veld Vis! In de vijver zwemmen Karpers, Brasem en Voorn.

Wat zijn de regels van onze visvijver?

  • U mag in de visvijver vissen tussen 8 uur ’s morgens en 8 uur ’s avonds.
  • Het vissen is op ons vakantiepark met visvijver alleen toegestaan voor campinggasten. Dit doen wij omdat er ook gasten rondom de vijver verblijven en zodat het niet te druk wordt.
  • U heeft geen vispas nodig om te mogen vissen. Het is namelijk geen open water.
  • De vis dient gelijk teruggegooid te worden in het water.
  • Daarnaast mogen de vissen niet gevoerd worden, ook niet met een voerkorf.

U kunt vissen combineren met een kampeerplek op ons vakantiepark met visvijver!

Wij zijn natuurlijk een vakantiepark met visvijver, dus het is zeker mogelijk om het vissen in de visvijver te combineren met het kamperen! U kunt zelfs een kampeerplaats reserveren vlakbij het veld bij de visvijver, dit veld heet veld Vis!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verschillende kampeerplekken of wilt u al boeken op ons vakantiepark met visvijver? Dan kunt u via de onderstaande link meer informatie vinden of gelijk boeken. Ons telefoonnummer is 0523 - 638 260 of u kunt mailen naar stoetenslagh@capfun.com. Graag tot ziens!

 

 

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -