Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Vakantiepark met zwembad in Hardenberg Vakantiepark met zwembad in Hardenberg Vakantiepark met zwembad in Hardenberg Vakantiepark met zwembad in Hardenberg Vakantiepark met zwembad in Hardenberg
Elke dag een strandvakantie
Vakantiepark met zwembad in Hardenberg Vakantiepark met zwembad in Hardenberg Vakantiepark met zwembad in Hardenberg Vakantiepark met zwembad in Hardenberg Vakantiepark met zwembad in Hardenberg
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Vakantiepark met zwembad in Hardenberg

Het leukste vakantiepark met zwembad in Hardenberg

Ons vakantiepark met zwembad in Hardenberg biedt een uniek en verrassend overdekt zwembad. Boek daarom uw vakantie bij ons, want een vakantie op een vakantiepark met zwembad in Hardenberg is toch het leukst! Wij zijn een echte familiecamping waar het hele gezin kan genieten van een heerlijke vakantie.

Weer of geen weer altijd een strandvakantie op het vakantiepark met zwembad in Hardenberg. Naast de grote recreatieplas en het witte strand heeft de camping met zwembad Overijssel ook een overdekt zwembad. U kunt uren zwemmen in ons prachtige zwembad. Ook aan de kleintjes is gedacht. Speciaal voor de allerkleinsten is er een peuter gedeelte en zijn er leuke speel en klimtoestellen in het water.

Een unieke vakantiepark met zwembad in Hardenberg

  • Ten eerste ons unieke verwarmde zwembad
  • Ook is er een uniek strandthema in het zwembad
  • Bovendien zijn er speelattributen voor de kleine kinderen in het zwembad

Het strand thema staat centraal op ons vakantiepark met zwembad. Rondom het zwembad zijn geen tegels maar zand. Hierdoor wordt het strandgevoel versterkt en beleeft u een verrassende en unieke strandvakantie.

Natuurlijk zijn er ook andere geweldige activiteiten voor het hele gezin, maar ook voor de tieners op ons vakantiepark met zwembad in Hardenberg. Wilt u bijvoorbeeld een gezellig avondje bowlen of boogschieten? Dat kan! U zult u geen moment vervelen op ons vakantiepark met zwembad in Hardenberg! Ook hoeft u het park niet af voor heerlijk eten! Laat u verrassen door de heerlijke tapas gerechten in ons prachtige restaurant. Houdt u niet van tapas? U kunt ook kiezen van de menukaart. Wij kunnen iedereen een lekker gerecht aanbieden in ons gezellige restaurant op onze camping met zwembad  in Overijssel.

Bent u geïnteresseerd in ons mooie vakantiepark met zwembad in Hardenberg? Boek dan snel! Indien u meer wilt weten neem contact op met ons! Bel 0523 - 638 260 of mail ons!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -