Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Vakantiepark met zwembad bij het Stoetenslagh! Vakantiepark met zwembad bij het Stoetenslagh! Vakantiepark met zwembad bij het Stoetenslagh! Vakantiepark met zwembad bij het Stoetenslagh! Vakantiepark met zwembad bij het Stoetenslagh!
Elke dag een strandvakantie
Vakantiepark met zwembad bij het Stoetenslagh! Vakantiepark met zwembad bij het Stoetenslagh! Vakantiepark met zwembad bij het Stoetenslagh! Vakantiepark met zwembad bij het Stoetenslagh! Vakantiepark met zwembad bij het Stoetenslagh!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Vakantiepark met zwembad bij het Stoetenslagh!

Het leukste vakantiepark met zwembad!

Ons vakantiepark met zwembad biedt een uniek en verrassend overdekt zwembad. Boek daarom uw vakantie bij ons, want een vakantie op een vakantiepark Overijssel met zwembad is toch het leukst! Wij zijn een echte familiecamping waar het hele gezin kan genieten van een heerlijke vakantie.

Weer of geen weer altijd een strandvakantie op de camping met zwembad in Overijssel. Naast de grote recreatieplas en het witte strand heeft de camping met zwembad Overijssel ook een overdekt zwembad. U kunt uren zwemmen in ons prachtige zwembad. Ook aan de kleintjes is gedacht. Speciaal voor de allerkleinsten is er een peuter gedeelte en zijn er leuke speel en klimtoestellen in het water.

Een unieke vakantiepark met zwembad Overijssel!

Het strand thema staat centraal op onze camping met zwembad in Overijssel. Rondom het zwembad zijn geen tegels maar zand. Hierdoor wordt het strandgevoel versterkt en beleeft u een verrassende en unieke strandvakantie.

Natuurlijk zijn er ook andere geweldige activiteiten en voorzieningen op onze camping met zwembad in Overijssel. Wilt u bijvoorbeeld een gezellig avondje bowlen of boogschieten? Dat kan! U zult u geen moment vervelen op onze camping met zwembad in Overijssel! Ook hoeft u het park niet af voor heerlijk eten! Laat u verrassen door de heerlijke tapas gerechten in ons prachtige restaurant. Houdt u niet van tapas? U kunt ook kiezen van de plateservice. Wij kunnen iedereen een lekker gerecht aanbieden op onze gezellige restaurant op onze camping met zwembad Overijssel.

Bent u geïnteresseerd in ons mooie vakantiepark in Rheezerveen? Boek dan snel! Indien u meer wilt weten neem contact op met ons! Bel 0523 - 638 260 of mail ons!

Op een camping met zwembad kunt u genieten van een verrassende strandvakantie in Overijssel. Overal op het park wordt het strandthema duidelijk. Nergens viert u zo’n geweldige vakantie als bij onze camping met zwembad Overijssel.

Wilt u op vakantie naar een camping met overdekt zwembad Overijssel? U bent bij Vakantiepark het Stoetenslagh aan het juiste adres! Kom naar onze camping met zwembad Overijssel voor een verrassende strandvakantie.

Vakantiepark het Stoetenslagh is een prachtige camping met zwembad Overijssel. Kom daarom uw vakantie vieren bij ons prachtige vakantiepark in Overijssel, de mooiste camping met zwembad Overijssel.