Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
vakantiewoningen in Hardenberg vakantiewoningen in Hardenberg vakantiewoningen in Hardenberg vakantiewoningen in Hardenberg vakantiewoningen in Hardenberg
Elke dag een strandvakantie
vakantiewoningen in Hardenberg vakantiewoningen in Hardenberg vakantiewoningen in Hardenberg vakantiewoningen in Hardenberg vakantiewoningen in Hardenberg
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

vakantiewoningen in Hardenberg

Een compleet aanbod van vakantiewoningen in Hardenberg en dat vindt u alleen bij ons ons park!

Bij het huren van een van onze vakantiewoningen in Hardenberg kunt u gratis gebruik maken van het overdekte zwembad. Veel vakantiewoningen in de vorm van chalets staan dicht bij de recreatieplas, waar u lekker kunt zwemmen en genieten van uw vakantie. Een echte strandvakantie in Overijssel is uniek in Nederland.

Vakantiewoningen in Hardenberg zijn compleet ingericht voor dé ideale vakantie.

Huur nu een van onze luxe vakantiewoningen of chalets bij vakantiepark het Stoetenslagh. De beste voorzieningen op een ANWB Top camping in Overijssel, ook wel 5 sterren camping. Wij hebben diverse vakantiewoningen zoals luxe chalet, maar ook glamping tenten en ruime stacaravans. Alles wat wij verhuren wordt allen verhuurd voor vakantiedoeleinden. En niet voor tijdelijke bewoning beschikbaar. Daarom zijn het ook vakantiewoningen in Hardenberg en geen woningen die wij verhuren op ons park.

Als u bij ons een van de vakantiewoningen in Hardenberg huurt kunt u gratis gebruik maken van het overdekte verwarmde zwembad. Veel vakantiewoningen in Hardenberg staan dicht bij de recreatieplas, waar u lekker kunt zwemmen en genieten van uw vakantie. Een verrassende strandvakantie in Overijssel, maakt de vakantie belevenis helemaal compleet.

Er zijn diverse typen vakantiewoningen of chalets met drie slaapkamers, maar ook met twee slaapkamers. Alle typen vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien, zoals:

  • Prachtige chalets met vaatwasser
  • Chalets met een half overdekt terras
  • Compleet ingerichte chalets

Door de luxe en comfort van elk type vakantiewoningen of chalets geniet u maximaal, van uw verblijf op ons park. Wij verhuren vakantiewoningen of chalets aan gezinnen met kinderen in de schoolvakanties maar natuurlijk ook aan gezinnen met oudere en jongere kinderen. Wij hebben dan ook veel voorzieningen voor alle leeftijden kinderen op ons park. Bekijk ons activiteitenprogramma, voor jong en oud is er genoeg te beleven als u vakantiewoningen in Hardenberg zoekt!