Zoover beoordelingen 8,0
Vaste plaats op camping het Stoetenslagh Vaste plaats op camping het Stoetenslagh Vaste plaats op camping het Stoetenslagh Vaste plaats op camping het Stoetenslagh Vaste plaats op camping het Stoetenslagh
Vaste plaats op camping het Stoetenslagh Vaste plaats op camping het Stoetenslagh Vaste plaats op camping het Stoetenslagh Vaste plaats op camping het Stoetenslagh Vaste plaats op camping het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Het hele jaar vakantie
  • Vele voorzieningen
  • Een eigen plekje
  • Op en top genieten!

Vaste plaats op camping het Stoetenslagh

Bent u op zoek naar een vaste plaats op een camping?

Heeft u er al eens over nagedacht? Een eigen plekje op de camping, een eigen chalet, een tweede thuis? Bij een jaarplaats kunt u komen en gaan en genieten van vakantie wanneer het u uitkomt. U kunt vanaf de Pasen tot en met de herfstvakantie gebruik maken van uw vaste plaats camping. Onze jaarplaatsen zijn ruime kavels, u heeft alle ruimte. Bovendien zijn het ruime velden waar veel ruimte is voor sport en spel. Een vaste plaats camping is geweldig bij vakantiepark het Stoetenslagh.

Een vaste plaats camping met veel voorzieningen

Op onze jaarplaatsen heeft u alle voorzieningen bij de hand. U heeft namelijk een eigen water en elektra aansluiting. Voor extra comfort kiest u voor een vaste plaats camping op Albatros of Boei. Hier heeft u namelijk als standaard voorzieningen:

  • 16 Ampère stroomaansluiting
  • Vaste Propaangas aansluiting
  • Uiteraard water en TV aansluiting
  • WIFI op het veld en de mogelijkheid om in de chalet een accespoint in de caravan/chalet te plaatsen

Een vaste plaats camping is gedurende het kampeerseizoen alleen voor recreatief gebruik. Natuurlijk heeft u wel de mogelijkheid om uw chalet te verhuren.

Reglement vaste plaats camping

Ons park heeft een nette en toeristische uitstraling. Bovendien zijn wij een vijf sterren camping en dit willen we natuurlijk uitstralen! Daarom hebben we hier een aantal regels voor opgesteld. De gasten die een chalet of stacaravan op de  velden Albatros en Boei hebben mogen deze niet meer verkopen met behoud van plaats. Ook zijn er op deze velden geen vrije plaatsen beschikbaar.

Heeft u een hond? Speciaal voor de hondeneigenaren hebben wij op de velden Rif, Albatros en Boei vaste plaatsen met honden toegestaan. Uiteraard aangelijnd en volgens de camping regels.

Voor meer informatie over een vaste plaats camping klikt u op onderstaande button. Hier kunt u onder andere het campingreglement en de tarieven vinden.

Wilt u contact over een jaarplaats? Mail naar info@stoetenslagh.nl of bel naar 0523 - 638 260

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Heerlijke seizoensplek gehad bij Stoetenslagh, genoten van maart tot oktober! Wij komen volgend jaar weer terug! - Familie Luiten uit Delden -