Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Vechtdal camping Overijssel Vechtdal camping Overijssel Vechtdal camping Overijssel Vechtdal camping Overijssel Vechtdal camping Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Vechtdal camping Overijssel Vechtdal camping Overijssel Vechtdal camping Overijssel Vechtdal camping Overijssel Vechtdal camping Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Vechtdal camping Overijssel

Een Vechtdal camping Overijssel gelegen in een prachtig gebied.

Deze Vechtdal camping Overijssel ligt aan de rand van het Vechtdal en het Reestdal. Het gebied rondom deze Vechtdal camping onderscheidt zich door de uitgestrektheid en de ongerepte natuur. Vakantiepark het Stoetenslagh is een goede uitvalbasis om het Vechtdal eens goed te verkennen.

De voordelen van onze Vechtdal camping Overijssel voor uw fietsvakantie:

  • gelegen aan goed verharde fietspaden
  • het prachtige Vechtdal en het Reestdal op de fiets te verkennen
  • er is fietsverhuur mogelijk op camping, dus u hoeft geen fiets mee te nemen
  • mooie fietsroutes in de directe omgeving van de camping

Vechtdal camping Overijssel met een verrassende strandvakantie.

Direct aan onze camping liggen mooie fietsroutes zoals de van Dedem fietsroute (genoemd naar Baron van Dedem) en op 4 km afstand ligt de Reestdalroute. Deze prachtige fietsroutes zijn tekenend voor het mooie Vechtdal. Naast goede fietspaden ligt de Vechtdal camping ook direct aan het fietsroutenetwerk Vechtdal (knooppunt 23). De gemoedelijke sfeer die het landschap in het Vechtdal zijn kenmerkend voor deze streek. De slogan in het Vechtdal is niet voor niets “alle tijd”.

Ook heeft het gebied rondom onze camping een rijke historie. U vindt onder andere in het gebied rondom onze Vechtdal camping mooie kastelen en landgoederen. In onze directe omgeving vindt u onder andere Kasteel Rechteren en Kasteel Eerde. Tevens ligt rondom Vakantiepark het Stoetenslagh mooie uitgestrekte natuurgebieden zoals de Oldemeijer, de Sahara en de Engbertsdijksvenen. Deze gebieden liggen op fietsafstand van het Vakantiepark. Uw vakantie wordt hierdoor nog leuker op onze Vechtdal camping Overijssel!

Bij ons kunt u kamperen op prachtige kampeerplaatsen. U heeft keuze uit comfort kampeerplaatsen op ruime kampeervelden. Ook is het mogelijk om uw hond mee te nemen naar onze camping. Wilt u toch liever een accommodatie huren op Vechtdal camping Overijssel? Dat kan ook!

Boek een vakantie op onze Vechtdal camping Overijssel en ontdek onze prachtige camping en de prachtige omgeving van het Vechtdal.