Vechtdal camping in Overijssel Vechtdal camping in Overijssel Vechtdal camping in Overijssel Vechtdal camping in Overijssel Vechtdal camping in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Prachtige omgeving
  • Direct aan het bos gelegen
  • Direct aan prachtige fietsroutes
  • Fietsverhuur op het park!

Vechtdal camping in Overijssel

Een Vechtdal camping in Overijssel, gelegen in een prachtig gebied

Deze Vechtdal camping in Overijssel ligt aan de rand van het Vechtdal en het Reestdal. Het gebied rondom deze Vechtdal camping onderscheidt zich door de uitgestrektheid en de ongerepte natuur. Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh is een goede uitvalbasis om het Vechtdal eens goed te verkennen.

De voordelen van onze Vechtdal camping voor uw fietsvakantie:

  • De camping is gelegen aan goed verharde fietspaden.
  • Dus het prachtige Vechtdal en het Reestdal kunt u op de fiets te verkennen.
  • Ook er is fietsverhuur mogelijk op camping, dus u hoeft geen fiets mee te nemen.
  • Kortom, geniet van mooie fietsroutes in de directe omgeving van de camping.

Een verrassende strandvakantie

Direct aan onze camping liggen mooie fietsroutes zoals de van Dedem fietsroute (genoemd naar Baron van Dedem) en op 4 km afstand ligt de Reestdalroute. Deze prachtige fietsroutes zijn tekenend voor het mooie Vechtdal. Naast goede fietspaden ligt de Vechtdal camping ook direct aan het fietsroutenetwerk Vechtdal (knooppunt 23). De gemoedelijke sfeer die het landschap in het Vechtdal zijn kenmerkend voor deze streek. De slogan in het Vechtdal is niet voor niets “alle tijd”.

Historie rondom Vechtdal camping in Overijssel

Ook heeft het gebied rondom onze camping een rijke historie. U vindt onder andere in het gebied rondom onze Vechtdal camping mooie kastelen en landgoederen. In onze directe omgeving vindt u onder andere Kasteel Rechteren en Kasteel Eerde. Tevens ligt rondom Vakantiepark het Stoetenslagh mooie uitgestrekte natuurgebieden zoals de Oldemeijer, de Sahara en de Engbertsdijksvenen. Deze gebieden liggen op fietsafstand van het Vakantiepark. Uw vakantie wordt hierdoor nog leuker op onze Vechtdal camping in Overijssel!

Bij ons kunt u kamperen op prachtige kampeerplaatsen. U heeft keuze uit comfort kampeerplaatsen op ruime kampeervelden. Wilt u toch liever een accommodatie huren op Vechtdal camping Overijssel? Dat kan ook!

Boek een vakantie op onze Vechtdal camping Overijssel en ontdek onze prachtige camping en de prachtige omgeving van het Vechtdal.

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE