Zoover beoordelingen 8,0
Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse
Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Direct aan fietsroutes
  • Verharde fietspaden
  • 5 sterren camping
  • Sfeervol restaurant

Vechtdal Fietsvierdaagse

Geniet van de prachtige fietsroutes tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse.

Net als ieder jaar vind ook dit jaar in september de Vechtdal fietsvierdaagse weer plaats. Dit jaar is dit van 3 september t/m 6 september. Ieder jaar is dit evenement een groot succes!  De Vechtdal Fietsvierdaagse is een echte aanrader, want de natuur in het Vechtdal is prachtig. U kunt bij ons het Vechtdal fietsvierdaagse arrangement boeken! Dit arrangement geldt voor kampeerplaatsen maar ook chaletverhuur is uiteraard mogelijk.

Hoewel de Vechtdal Fietsvierdaagse maar 4 dagen is kunt u bij ons een week verblijven. Een heerlijk weekje vakantie van 2 tot en met 9 september!

Vechtdal fietsvierdaagse arrangement:

Een kampeerplaats tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse kost € 140,00. KCK leden krijgen hierop € 17,50 korting. De startbewijzen voor 2 personen zijn bij de prijs inbegrepen.

Iedere dag van de fietsvierdaagse heeft een avontuurlijk thema met iedere dag verrassende onderbrekingen. De Vechtdal fietsvierdaagse heeft iedere dag een andere startplaats. Dit zodat u dan de grootst mogelijke variatie van de omgeving kunt beleven. U fietst dus door het hele Vechtdal; een prachtig gebied in Overijssel. Zeker een bezoekje waard. De omgeving is prachtig en het voordelige arrangementen maakt dat u optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse.  Reserveer gelijk het fietsvierdaagse arrangement en maak kennis met het Vechtdal. Geniet van mooie landerijen, dorpjes, bossen, landgoederen en prachtige boerderijen.

Maak van de Fietsvierdaagse een complete vakantie door te blijven overnachten op de camping. Uiteraard kunt u ook in een chalet  verblijven. Het bovengenoemde tarief geldt bij de kampeerplaatsen. Voor de tarieven van de chalets klikt u op de bovenstaande oranje button.

Onze kampeerplaatsen zijn ruim en daarnaast voorzien van:

  • Er is 10 ampère stroom
  • Ook is er een tv aansluiting
  • Verder is er riool
  • En als laatste een watertappunt

Chalet boeken tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse?

Ook bij het huren van een chalet tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse zijn de startbewijzen inclusief voor 2 personen. Extra personen kosten € 17,50 p.p.

Wilt u meer weten over kamperen bij Vakantiepark het Stoetenslagh. Of wilt u meer weten over de Fietsvierdaagse? Neem gerust contact op met ons, wij staan u namelijk graag te woord! Bel 0523 - 638 260 of >> Mail

Voor meer informatie over de Fietsvierdaagse kunt u uiteraard terecht op https://www.vechtdalfietsvierdaagse.nl/

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -