Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse
Elke dag een strandvakantie
Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse Vechtdal Fietsvierdaagse
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Vechtdal Fietsvierdaagse

Laat u verrassen door prachtige fietsroutes tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse.

Ook in 2018 vindt de Vechtdal fietsvierdaagse weer plaats, dit zal zijn van 4 september t/m 7 september. Nadat eerdere edities een groot succes waren, zal ook in 2018 dit evenement weer van start gaan! Bovendien is deze fietsvierdaagse echt een aanrader, want de natuur in het Vechtdal is prachtig en op de tweede dag is ons vakantiepark het startpunt!  U kunt bij ons een Vechtdal fietsvierdaagse arrangement boeken! Dit arrangement voor kamperen maar ook voor chaletverhuur loopt van  3 september t/m 10 september.

Vechtdal fietsvierdaagse arrangement:

Kamperen tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse kost € 130,00. KCK lezers krijgen hierop € 17,50 korting. De startbewijzen voor de fietsvierdaagse zijn voor 2 personen bij de prijs inbegrepen.

De startpunten zijn als volgt:

Eerste dag: Beerze Bulten
Tweede dag: Vakantiepark het Stoetenslagh en Si-es-an
Derde dag: Camping ’t Veld
Vierde dag: Camping Bergzicht

Elke dag heeft een avontuurlijk thema, met verrassende onderbrekingen. Tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse wordt elke dag op een andere plaats in het Vechtdal gestart, om de grootst mogelijke variatie van de omgeving te beleven. U fietst dus door het hele Vechtdal; een prachtig gebied in Overijssel en zeker een bezoekje waard. De omgeving is prachtig en bovendien kunt u bij ons een voordelig arrangement boeken waardoor u optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse. Boek het fietsvierdaagse arrangement en maak kennis met het Vechtdal. Geniet van mooie landerijen, landgoederen, boerderijen, dorpjes en bossen.

U kunt van de Vechtdal Fietsvierdaagse een complete vakantie maken door te blijven overnachten op de camping of in een chalet. Dit arrangement geldt bij kampeerplaatsen maar een chalet huren is natuurlijk ook mogelijk!  U zult dus bij Vakantiepark het Stoetenslagh niets tekort komen tijdens uw verblijf tijdens de fietsvierdaagse.

Onze kampeerplaatsen zijn ruim en zijn voorzien van:

  • 10 ampère stroom
  • tv aansluiting
  • riool
  • watertappunt

Chalet boeken voor de vechtdal fietsvierdaagse?

Ook bij het huren van een chalet tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse zijn de startbewijzen inclusief.

Wilt u meer weten over kamperen bij Vakantiepark het Stoetenslagh? Neem gerust contact op met ons, wij staan u graag te woord!
Bel 0523 - 638 260 of >> Mail