Zoover beoordelingen 8,0
Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Veelgestelde vragen

1. Waar vind ik de plattegrond? 

U kunt de plattegrond vinden onder info of klik hier om de plattegrond te bekijken. 

 

2. Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Wanneer u komt kamperen, kunt u vanaf 14.00 uur inchecken. Heeft u een accommodatie of luxe kampeertent geboekt? Dan kunt u vanaf 16.00 uur inchecken.

 

3. Hoe laat moet ik uitchecken?

Kampeerders dienen voor 12.00 uur uit te checken. Wanneer u een accommodatie of luxe kampeertent heeft geboekt dient u voor 10.00 uur uit te checken. Bij vertrek dient u de sleutel (voor accommodaties) of de uitcheck envelop (voor kampeerders) in de uitcheck brievenbus te leggen.

 

4. Is er WIFI op het vakantiepark?

Er is gratis WIFI op het park. Op de velden is de afstand tot de zender bepalend, hierdoor kan de kwaliteit van de internet wisselend zijn. In de horeca en het hoofdgebouw is een goede internet verbinding. Ons draadloos internet is niet geschikt om uw werk op te doen tijdens uw vakantie, het draadloos internet is voor recreatief gebruik en daarom gratis.

 

5. Zijn huisdieren toegestaan op het vakantiepark?

Huisdieren zijn toegestaan bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh, maar mogen niet op alle delen van het park komen. Huisdieren mogen niet op het strand en in de recreatieplas komen. Wanneer u komt kamperen kunt u uw huisdier meenemen, er zijn twee kampeervelden waar huisdieren zijn toegestaan. Ook beschikken wij over een aantal accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan.

 

6. Wanneer moet ik de aanbetaling betalen?

Binnen 10 dagen na het maken van uw reservering dient u de aanbetaling te voldoen. Het restantbedrag dient uiterlijk 30 dagen voor aankomst voldaan te zijn.

 

7. Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn betaling, is deze wel goed door gekomen?

U ontvangt van ons geen bevestiging van uw betaling. De betaling kunt u terug vinden in het Clix-account, echter kan dit 24 uur duren.

 

8. Is het mogelijk om voorafgaand aan ons verblijf, of nadat wij zijn uitgecheckt, nog van de faciliteiten gebruik te maken?

Natuurlijk is het mogelijk om voorafgaand aan uw verblijf of nadat u bent uitgecheckt nog gebruik te maken van onze faciliteiten. U kunt voorafgaand nog niet met uw auto het park op, deze kunt u op de parkeerplaats parkeren.

 

9. Hoe betaal ik mijn vakantie?

U kunt het bedrag in het Clix-account voldoen, dit kan via IDeal, creditcard of bankoverschrijving. De aanbetaling dient u binnen 10 dagen na reserveren te voldoen. Het restbedrag dient u 30 dagen voor aankomst voldaan te hebben.

 

10. Ik verblijf op het park, kan ik ook een logee meenemen?

Ja u mag een logee meenemen. Let op: in de chalets en kampeertenten mogen niet meer personen dan het maximum aantal personen voor de betreffende accommodatie. Bij kampeerplaatsen geldt een maximum van 6 personen per kampeerplaats.

 

11. Wij komen met twee auto’s, is dit mogelijk?

Het is geen probleem om met twee auto’s komen. Wel mag er maar 1 auto het park op, de 2e auto dient u op P2 te parkeren.

 

12. Is er een laadpaal voor elektrische auto’s?

Er is een laadpaal aanwezig voor elektrische auto’s. Bij deze paal kunnen 2 auto’s tegelijk laden.

 

13. Wat houden de voorkeurskosten in?

Wanneer u voorkeur heeft voor een bepaalde kampeerplaats brengen wij hiervoor 23,50 euro voorkeurskosten in rekening. Dit is optioneel. Wanneer u voorkeurskosten betaalt, bent u verzekerd van uw kampeerplaats. Betaalt u geen voorkeurskosten? Dan houden wij de vrijheid om een kampeerplaats aan u toe te wijzen. U weet dan bij aankomst pas welke kampeerplaats u daadwerkelijk krijgt. Bij accommodaties is het niet mogelijk om een plek met voorkeur te reserveren.

 

14. Worden alleenreizende jongeren toegestaan op het vakantiepark?

LET OP: alleenreizende jongeren kunnen bij ons helaas niet boeken. Wij zijn een gezinscamping en dus niet voor groepen jongeren. Er moet een volwassene van minimaal 23 jaar aanwezig zijn tijdens het gehele verblijf.

 

15. Hoe laat ik de accommodatie achter bij vertrek?

Mocht u geen eindschoonmaak bij hebben geboekt, dient u de accommodatie netjes achter te laten. Hiervoor hangt een checklist in de WC, op deze lijst staat hoe u de accommodatie dient achter te laten bij vertrek.

 

16. Mag de auto naast de accommodatie/ kampeerplaats staan?

Het is toegestaan om uw auto naast de accommodatie of kampeerplaats te parkeren mits het geen autovrij veld is. Op het park zijn een aantal autovrije velden. Bij deze velden is een parkeerstrook aanwezig, hier kunt u de auto dan parkeren.

 

17. Kan ik gasflessen ruilen?

Wij hebben de volgende Primagaz gasflessen: 11 kilo, 7 kilo en Campinggaz 901, 904 of 907 gasfles te ruilen.

 

18. Mag ik barbecueën bij de accommodatie of kampeerplaats?

Het is toegestaan om te barbecueën, echter dient de barbecue minimaal 30 cm van de grond te staan en dient er een emmer water bij te staan.

 

19. Kan ik fietsen huren?

Ja, het is mogelijk om fietsen te huren. Bekijk via deze link de prijzen klik hier om de prijzen te bekijken.

 

20. Mag ik bijzettentjes of partytenten meenemen?

Bij accommodaties is een partytent en/ of bijzettent niet toegestaan!

Bij kampeerplaatsen is een partytent niet toegestaan. Wel zijn bijzettentjes toegestaan in overleg met de camping. Mocht u een 3e bijzet tent meenemen, dient u dit aan te geven bij de boeking, hier zitten kosten aan verbonden.

Extra tenten, voertuigen of personen zijn niet toegestaan op de standplaats zonder toestemming van de camping.

 

21. Ik heb een kampeerplek geboekt en wil tv kijken, wat moet ik meenemen?

Voor de tv aansluiting bent u een coax kabel nodig.

22. Buiten de schoolvakanties wordt er zwemles gegeven.

Vanaf 23 augustus is er doordeweeks zwemles van 15.30 t/m 18.30 uur en in het weekend van 08.00 t/m 11.30 uur. (zie voor de actuele informatie onze openingstijden
In het zwembad is geen permanent toezicht aanwezig. Toezicht geschiedt door middel van camera`s.

 

Veelgestelde vragen - Stoetenslagh anwb erkende camping
Veelgestelde vragen -
Veelgestelde vragen - Kids vakantieaanbieder van het jaar award

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -