Zoover beoordelingen 8,0
Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Veelgestelde vragen

1. Waar vind ik de plattegrond?

2. Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

3. Hoe laat moet ik uitchecken?

4. Is er WIFI op het vakantiepark?

5. Zijn huisdieren toegestaan op het vakantiepark?

6. Wanneer moet ik de aanbetaling betalen?

7. Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn betaling, is deze wel goed door gekomen?

8. Is het mogelijk om voorafgaand aan ons verblijf, of nadat wij zijn uitgecheckt, nog van de faciliteiten gebruik te maken?

9. Hoe betaal ik mijn vakantie?

10. Ik verblijf op het park, kan ik ook een logee meenemen?

11. Wij komen met twee auto’s, is dit mogelijk?

12. Is zwemmen inbegrepen bij het verblijf?

13. Wat houden de voorkeurskosten in?

 

 

 

 

 1. U kunt de plattegrond vinden onder info of klik hier om de plattegrond te bekijken..

2. Wanneer u komt kamperen kunt u vanaf 14.00 uur inchecken. Heeft u een chalet of luxe kampeertent geboekt? Dan kunt u vanaf 16.00 uur inchecken.

3. Kampeerders dienen voor 12.00 uur uit te checken. Wanneer u een chalet of luxe kampeertent heeft geboekt dient u voor 10.00 uur uit te checken.

4. Er is gratis WIFI op het park. Op de velden is de afstand tot de zender bepalend, op de velden is dan ook beperkt internet. In de horeca en het hoofdgebouw is een goede internet verbinding. Ons draadloos internet is niet geschikt om uw werk op te doen tijdens uw vakantie, het draadloos internet is voor recreatief gebruik en daarom gratis.

5. Huisdieren zijn toegestaan bij Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh, maar mogen niet op alle delen van het park komen. Huisdieren mogen niet op het strand bij de recreatieplas komen. Wanneer u komt kamperen kunt u uw huisdier meenemen, er zijn twee kampeervelden waar huisdieren zijn toegestaan. Ook beschikken wij over een aantal accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan.

6. Binnen 10 dagen na uw boeking dient u uw aanbetaling te voldoen. Het restantbedrag dient uiterlijk 30 dagen voor aankomst betaald te zijn.

7. U ontvangt van ons geen bevestiging van uw betaling. De betaling kunt u terug vinden in het Clix-account, echter kan dit 24 uur duren.

8. Natuurlijk is het mogelijk om voorafgaand aan uw verblijf of nadat u bent uitgecheckt nog gebruik te maken van onze faciliteiten. U kunt voorafgaand nog niet met uw auto het park op, deze kunt u op de parkeerplaats parkeren.

9. U kunt het bedrag in het Clix-account voldoen, dit kan via IDeal, creditcard of bankoverschrijving. De aanbetaling dient u binnen 10 dagen na reserveren te voldoen. Het restbedrag dient u 30 dagen voor aankomst voldaan te hebben.

10. Ja u mag een logee meenemen. Let op: in de chalets en kampeertenten mogen niet meer personen dan het maximum aantal personen voor de betreffende accommodatie. Bij kampeerplaatsen geldt een maximum van 6 personen per kampeerplaats.

11. Het is geen probleem om met twee auto’s komen. Wel mag er maar 1 auto het park op, de 2e auto dient u op de parkeerplaats te parkeren.

12. Zwemmen is inbegrepen bij het tarief. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden, u kunt onbeperkt zwemmen.

13. Wanneer u voorkeur heeft voor een bepaalde kampeerplaats brengen wij hiervoor 23,50 euro voorkeurskosten in rekening. Dit is optioneel. Wanneer u voorkeurskosten betaalt, bent u verzekerd van uw kampeerplaats. Betaalt u geen voorkeurskosten? Dan houden wij de vrijheid om een kampeerplaats aan u toe te wijzen. U weet dan bij aankomst pas welke kampeerplaats u daadwerkelijk krijgt. Bij accommodaties is het niet mogelijk om een plek met voorkeur te reserveren.

Veelgestelde vragen - Stoetenslagh anwb erkende camping
Veelgestelde vragen -
Veelgestelde vragen - Kids vakantieaanbieder van het jaar award

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -