Zoover beoordelingen 8,0
Veranderingen op het Stoetenslagh Veranderingen op het Stoetenslagh Veranderingen op het Stoetenslagh Veranderingen op het Stoetenslagh Veranderingen op het Stoetenslagh
Veranderingen op het Stoetenslagh Veranderingen op het Stoetenslagh Veranderingen op het Stoetenslagh Veranderingen op het Stoetenslagh Veranderingen op het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Veranderingen op het Stoetenslagh

26 oktober 2018

Wij gaan weer hard aan het werk!

Het seizoen (2018) van dit jaar zit er alweer bijna op, en dus bereiden wij ons voor op het nieuwe seizoen. Om steeds te blijven innoveren hebben wij voor deze winter weer veranderingen in petto. Benieuwd naar de veranderingen van het Stoetenslagh? Lees dan snel verder!

Jutter Beach

Het veld Jutter Beach is een prachtig veld direct gelegen aan de zwemvijver. Op dit veld stonden jarenlang vaste jaarplaatsen, maar hier komt deze winter verandering in! Aankomende winter gaat het hele veld op de schop:

  • Er zullen namelijk allemaal kampeerplaatsen aan de waterkant gerealiseerd worden.
  • De heuvel die er momenteel nog staat zal helemaal weggaan, wat een vrij uitzicht geeft over het water.

Heerlijk kamperen aan het water dus, dichtbij de Happy Fun Beach en er is ook een toiletgebouw aanwezig op het veld. Voor meer info over de indeling van Jutter Beach kunt u hieronder de afbeelding bekijken. Of bekijk onze nieuwe brochure!

 

———————————————————————————————————————————-

Albatros

Op veld Albatros stonden altijd jaarplaatsen, maar ook 7 chalets van onze eigen verhuur. Hier komen ook veranderingen op het park! Albatros wordt namelijk een veld voor alleen maar jaarplaatsen. Onze eigen verhuurchalets worden verplaatst naar veld Rif. Hierdoor zullen jaarplaats gasten en vakantiegasten op verschillende velden verblijven. Wij hopen hiermee dat het zowel voor onze jaarplaats gasten als voor onze vakantiegasten aangenamer wordt.

———————————————————————————————————————————-

Veranderingen op het Stoetenslagh op Rif

Zoals hierboven benoemd is gaan de chalets van veld Albatros naar Rif toe. Op veld Rif stonden er tot dit jaar chalets, jaarplaatsen, privé sanitair en kampeerplaatsen. Omdat dit veld hierdoor wat rommelig werd, is er besloten om dit te veranderen en er wat meer structuur in te krijgen. Voor komend seizoen gaan er jaarplaatsen weg van dit veld en de chalets van veld Albatros worden op deze plekken geplaatst. Ook op een aantal kampeerplekken worden deze chalets neergezet. Daardoor zal het veld grotendeels uit verhuurchalets bestaan. Voorheen hadden we onze accommodaties met hond op de velden Rif en Albatros. Volgend jaar zal dit dus alleen op veld Rif zijn. Het aantal chalets met hond blijft wel hetzelfde.

———————————————————————————————————————————-

Veranderingen chalets

Een groot deel van onze chalets zullen aankomende winter flink aangepakt worden. De grootste verandering hierbij is dat de chalets een modernere look zullen krijgen. Daarnaast zal er ook goed gekeken worden naar het onderhoud van de chalets. We vinden het belangrijk dat onze chalets er goed uitzien, sfeervol zijn en geen mankementen vertonen. Daarom zullen we ze nalopen, waar nodig mankementen verhelpen en ervoor zorgen dat ze weer helemaal bijtijds zijn!

———————————————————————————————————————————-

Het overdekte zwembad

U leest het goed, grote veranderingen op het Stoetenslagh! Het overdekte zwembad wordt namelijk ook veranderd! Wij zijn erg trots op onze ‘strand’ uitstraling en dus ook op het kiezelstrand in het zwembad. Echter hebben wij van vele gasten tips gekregen, aangezien het kiezelstrand niet altijd als prettig werd ervaren.

Daarom gaan Marco en Bert van de Technische Dienst deze winter aan de slag om de vlonder van het zwembad een behoorlijk stuk breder te maken. De vlonder komt rondom het gehele zwembad te liggen. Op deze manier hoeft u niet meer door de kiezels te lopen en zullen er bovendien ook minder kiezels in het zwembad terecht komen.

Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor de verbouwing van het overdekte zwembad!

———————————————————————————————————————————-

Zoals u heeft kunnen lezen gaat er dus nogal wat gebeuren deze winter. Maar op 5 april 2019 openen wij onze kampeerdeuren weer en kunt u weer heerlijk genieten van ons vakantiepark! Heeft u al geboekt voor volgend jaar, dan bent u al verzekerd van een plekje! Nog niet geboekt, bekijk dan snel de mogelijkheden voor komend seizoen! Dit waren de veranderingen op het Stoetenslagh, bedankt voor het lezen en graag tot ziens!

Ga terug naar blogoverzicht