Vijftigplus camping in Overijssel Vijftigplus camping in Overijssel Vijftigplus camping in Overijssel Vijftigplus camping in Overijssel Vijftigplus camping in Overijssel
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Vijftigplus camping in Overijssel

Zoekt u een geschikte vijftigplus camping in Overijssel?

Dan is vakantiepark Capfun het Stoetenslagh de juiste vijftigplus camping in Overijssel voor u! Hoewel wij ons vooral richten op gezinnen met kinderen, kunnen mensen boven de vijftig op onze camping ook heerlijk genieten van de vakantie. Voornamelijk in het voor- en na seizoenen is onze camping uitermate geschikt voor mensen boven de vijftig of mensen die van rust en ruimte houden. Let wel dat in de weekenden er natuurlijk ook wat meer gezinnen met kinderen op onze camping zullen verblijven.

Een geweldige camping in Overijssel

Ons vakantiepark is geschikt voor rustzoekers maar ook voor actieve mensen. Wilt u actief uw vakantie doorbrengen? Dat kan namelijk op onze camping. U kunt ook genieten van de mooie omgeving en gebruik maken van faciliteiten als:

  • overdekt zwembad
  • indoor strand voor eventueel niet zo mooi weer
  • winkelcorner
  • sfeervol tapasrestaurant
  • wandel en fietspaden, deze grenzen direct aan onze vijftigplus camping in Overijssel
  • Goede vijfsterren voorzieningen

Fietsen en wandelen direct vanaf onze camping

Direct naast ons vakantiepark ligt het bos met fietsknooppunten netwerk. U kunt dus heerlijk met de fiets de omgeving verkennen. Tevens zijn er diverse wandelroutes in de omgeving van ons vakantiepark.

Ons park is zeer ruim opgezet waardoor ons park rust en ruimte uitstraalt. Bovendien is ons vakantiepark ook netjes en schoon. Ook zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig op de vijftigplus camping in Overijssel.

Bent u vijftigplus? U bent bij onze camping altijd welkom. Ook in het hoogseizoen. In deze periode zijn er echter wel veel gezinnen met kinderen. Ondanks dat zult u altijd genieten van ons prachtige vakantiepark.

Vakantiepark het Stoetenslagh is een luxe camping. U kunt dus luxe kamperen op onze vijftigplus camping in Overijssel. Wij bieden ruime velden van minimaal 120 m2 groot, met 10 ampère stroom, tv aansluiting, watertappunt bij de plaats en wifi (beperkt). Wij bieden alles voor een comfortabele en luxe vakantie in Overijssel!

Meer weten? Bel 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Grote camping, met ruime plaatsen. Voorzieningen op het park zijn goed, worden goed onderhouden en zeer regelmatig schoongemaakt. - Familie Burgers -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE