Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Vijftigplus camping Overijssel Vijftigplus camping Overijssel Vijftigplus camping Overijssel Vijftigplus camping Overijssel Vijftigplus camping Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Vijftigplus camping Overijssel Vijftigplus camping Overijssel Vijftigplus camping Overijssel Vijftigplus camping Overijssel Vijftigplus camping Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Vijftigplus camping Overijssel

U zoekt een geschikte vijftigplus camping Overijssel?

Vakantiepark het Stoetenslagh is een geschikte vijftigplus camping Overijssel. Hoewel wij ons richten op gezinnen met kinderen, kunnen mensen boven de vijftig op onze vijftigplus camping in Overijssel ook heerlijk genieten van de vakantie. Voornamelijk in het voor- en na seizoenen is onze vijftigplus camping in Overijssel uitermate geschikt voor mensen boven de vijftig. Let wel dat in de weekenden er natuurlijk ook wat meer gezinnen met kinderen op onze camping zullen verblijven.

Een geweldige vijftigplus camping Overijssel

Onze vijftigplus camping in Overijssel is geschikt voor actieve en passieve mensen. Wilt u actief uw vakantie doorbrengen? Dat kan bij onze vijftigplus camping  in Overijssel. U kunt genieten van de mooie omgeving en gebruik maken van faciliteiten als:

  • overdekt zwembad
  • indoor strand voor eventueel niet zo mooi weer
  • winkelcorner
  • tapasrestaurant
  • wandel en fietspaden, deze grenzen direct aan onze vijftigplus camping in Overijssel.
  • Alle voorzieningen zijn 7 dagen in de week geopend tijdens het kampeerseizoen

Direct naast ons vakantiepark ligt het bos met fietsknooppunten netwerk. U kunt dus heerlijk met de fiets de omgeving verkennen. Tevens zijn er diverse wandelroutes in de omgeving van ons vakantiepark.

Ons park is zeer ruim opgezet waardoor ons park rust en ruimte uitstraalt. Bovendien is ons vakantiepark ook netjes en schoon. Ook zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig op de vijftigplus camping Overijssel. Wilt u gebruik maken van de mindervalide douche en toilet? Dat kan natuurlijk. U kunt bij de receptie hiervoor een sleutel ontvangen.

Bent u vijftigplus? U bent bij onze vijftigplus camping Overijssel altijd welkom. Ook in het hoogseizoen. In deze periode zijn er echter wel veel gezinnen met kinderen. Ondanks dat zult u altijd genieten van onze prachtige vijftigplus camping Overijssel.

Vakantiepark het Stoetenslagh is een luxe camping. U kunt dus luxe kamperen op onze vijftigplus camping Overijssel. Wij bieden ruime velden van minimaal 120 m2 groot, met 10 ampère stroom, tv aansluiting, watertappunt bij de plaats en wifi (beperkt). Wij bieden alles voor een comfortabele en luxe vakantie in Overijssel!