Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Visvijver op Vakantiepark het Stoetenslagh Visvijver op Vakantiepark het Stoetenslagh Visvijver op Vakantiepark het Stoetenslagh Visvijver op Vakantiepark het Stoetenslagh Visvijver op Vakantiepark het Stoetenslagh
Elke dag een strandvakantie
Visvijver op Vakantiepark het Stoetenslagh Visvijver op Vakantiepark het Stoetenslagh Visvijver op Vakantiepark het Stoetenslagh Visvijver op Vakantiepark het Stoetenslagh Visvijver op Vakantiepark het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Verschillende soorten vis in de vijver
  • Er is geen vispas nodig in de visvijver
  • Vissen combineren met het kamperen
  • Kampeerplekken tot wel 140 m2

Visvijver op Vakantiepark het Stoetenslagh

Wist u dat wij ook een visvijver op ons park hebben?

Op Vakantiepark het Stoetenslagh hebben wij naast onze recreatieplas ook een visvijver. Hier zwemmen verschillende soorten vis in die u kunt en mag vangen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het vissen te combineren met een kampeerplek, onze visvijver is namelijk gelegen op een kampeerveld genaamd veld Vis! In de vijver zwemmen Karpers, Brasem en Voorn.

Wanneer mag u vissen en wat zijn de regels?

U mag in de visvijver vissen tussen 8 uur ’s morgens en 8 uur ’s avonds, en het vissen is alleen toegestaan door campinggasten. Dit doen wij omdat er ook kampeerplekken rondom de vijver zitten en zodat het niet te druk wordt.

U heeft geen vispas nodig om te mogen vissen, het is geen open water namelijk. De vis dient gelijk teruggegooid te worden in het water. Daarnaast mogen de vissen niet gevoerd worden, ook niet met een voerkorf.

U kunt het vissen ook combineren met een kampeerplek!

Wij zijn natuurlijk een vakantiepark, dus het is zeker mogelijk om het vissen in de visvijver te combineren met het kamperen! U kunt zelfs een kampeerplaats reserveren op het veld bij de visvijver, dit veld heet veld Vis! Hier zijn 20 ruime kampeerplekken die allemaal rond de 140 m2 groot, 10 Ampère stroom en een eigen waterpunt.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verschillende kampeerplekken of wilt u al boeken? Dan kunt u via de onderstaande link meer informatie vinden of gelijk boeken. Ons telefoonnummer is 0523 - 638 260 of u kunt mailen naar info@stoetenslagh.nl. Graag tot ziens!