Zoover beoordelingen 8,0
Voorseizoensplaats camping Capfun het Stoetenslagh! Voorseizoensplaats camping Capfun het Stoetenslagh! Voorseizoensplaats camping Capfun het Stoetenslagh! Voorseizoensplaats camping Capfun het Stoetenslagh! Voorseizoensplaats camping Capfun het Stoetenslagh!
Voorseizoensplaats camping Capfun het Stoetenslagh! Voorseizoensplaats camping Capfun het Stoetenslagh! Voorseizoensplaats camping Capfun het Stoetenslagh! Voorseizoensplaats camping Capfun het Stoetenslagh! Voorseizoensplaats camping Capfun het Stoetenslagh!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
 • Ruime plaatsen
 • Ook aan het water
 • Honden zijn welkom
 • 3 maanden kamperen

Voorseizoensplaats camping Capfun het Stoetenslagh!

Voorseizoensplaats camping met een uniek overdekt strand!

Bent u op zoek naar een voorseizoensplaats camping? Wilt u een kampeerplek op een vijf sterren camping met veel voorzieningen voor u en uw hele gezin? Neem eens een kijkje in het aanbod van vakantiepark Capfun het Stoetenslagh! U boekt een voorseizoensplaats camping tegen een aantrekkelijk tarief. Bovendien zijn er veel voorzieningen waardoor u kunt genieten van een onbezorgde vakantie!

Het voorseizoen is van 3 april t/m 11 juli 2020
U boekt een voorseizoensplaats camping voor € 750,- (incl. 2 personen) elk persoon meer € 84,-
Een voorseizoensplaats met privé sanitair boekt u voor € 835,- (incl. 2 personen) elk persoon meer € 84,-

Voorseizoen reserveren

Waarom kiest u voor ons:

 • Veel overdekte voorzieningen zoals ons indoorstrand en overdekt zwembad
 • Maar ook bowling- en boogschietbanen, voor een gezellig avondje uit
 • Daarnaast een leuk recreatieprogramma tijdens het voorseizoen: Pasen, meivakantie, Hemelvaart- en Pinksterweekend en alle weekenden
 • 5 ha recreatieplas met zandstrand en unieke strand belevenis
 • Gezellig tapasrestaurant met bar en terras
 • Prachtige omgeving voor fietsen en wandelen
 • Alle voorzieningen (horeca, winkelcorner, zwembad en Happy Fun Beach zijn 7 dagen in de week geopend)

U ervaart  verrassend veel comfort op een voorseizoensplaats camping!

U boekt bij ons een voorseizoensplaats (comfort) namelijk al voor een betaalbare bedrag. Ons tarief is inclusief: Overheidsheffingen € 81,50, 1 hoofd kampeermiddel, 2 bijzettentjes, WIFI (beperkt, niet geschikt voor werkdoeleinden), tv signaal, gebruik zwembad.
Dit tarief is exclusief: Verbruik elektra € 0,33 per Kwh. borg energie € 150,00, gebruik douche € 0,50 per 4 minuten, borg douchesleutel € 15,00 (eventueel meerdere mogelijk), hond (evt).

Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 Amp. stroom, tv aansluiting en water aan- en afvoer op de plaats. U kunt kiezen uit de volgende type kampeerplaatsen:

 • Wij bieden kampeerplaatsen van > 120 m2 en 140 m2
 • Maar ook een voorseizoenplaats camping direct aan de recreatieplas gelegen
 • Daarnaast ook een voorseizoenplaats op een camping waar u uw huisdier mee op vakantie kunt nemen. (daarnaast zijn er ook huisdiervrije velden)
 • Er zijn 2 velden waar u kunt kamperen op een autovrij veld (Pelikaan en Koraalbeach)
 • Rustig gelegen kampeerplaatsen (Schelp en Meeuw)
 • Tegen een meerprijs huurt u een plaats met eigen privé sanitair
Geniet van een geweldig activiteitenprogramma!

Kamperen op een voorseizoensplaats camping is een heerlijke en rustige periode. U kunt dus bij ons vakantiepark tijdens een voorseizoensplaats camping terecht voor een ontspannen en comfortabele vakantie. Daarnaast zijn er tijdens het voorseizoensplaats camping ook een aantal vakantieperioden inbegrepen; Pasen, Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. Deze periodes zijn altijd gezellig druk. Natuurlijk bieden wij dan ook een super leuk recreatieprogramma. Vooral voor kinderen is dit een fantastisch programma. Ook zullen er natuurlijk activiteiten zijn voor de tieners op ons vakantiepark, het is helaas wel afhankelijk van het aantal deelnemende tieners op ons park of activiteiten kunnen doorgaan.

Bekijk onze voorseizoensplaats camping, bovendien kunt u ook uw voorkeur voor een plaatsje aangeven, de voorkeurskosten bedragen € 23,50.

Bel 0523 - 638 260 of mail ons (stoetenslagh@capfun.com) voor meer informatie over een voorseizoenplaats camping!

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Lekker rustig in het voorseizoen. Wij hebben genoten van de mooie camping en omgeving, heerlijk kunnen fietsen en wandelen. Wij komen zeker terug! - Geert en Dinie uit Stadskanaal -