Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Voorseizoen kamperen Voorseizoen kamperen Voorseizoen kamperen Voorseizoen kamperen Voorseizoen kamperen
Elke dag een strandvakantie
Voorseizoen kamperen Voorseizoen kamperen Voorseizoen kamperen Voorseizoen kamperen Voorseizoen kamperen
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Voorseizoen kamperen

Voorseizoen kamperen met een overdekt strand in Overijssel!

Geniet optimaal van uw caravan en kom het voorseizoen kamperen op het vakantiepark! Wij hebben goede voorzieningen en een net terrein wat in het voorseizoen het kamperen een plezier maakt. Bovendien bent u op ons vakantiepark van alle gemakken voorzien met luxe toiletgebouwen, mooie overdekte voorzieningen en vele eetgelegenheden! Wilt u weten waarom u bij Vakantiepark het Stoetenslagh aan het juiste adres bent? Wij zijn als u het voorseizoen kamperen komt bij ons een ANWB Top camping met 5 sterren voorzieningen in Overijssel. Daarnaast bieden wij een strandvakantie voor gezinnen met kinderen en tieners in Overijssel!

Kom het voorseizoen kamperen omdat:

  • Bij ons heeft u keuze uit prachtige en ruime kampeerplaatsen
  • U bij ons het voorseizoen ook aan het water kunt kamperen
  • Ons park direct aan prachtige fiets en wandelpaden ligt
  • U het voorseizoen voordelig kunt boeken bij ons vakantiepark
  • Er tijdens de schoolvakanties zijn er ook activiteiten is voor jong en oud

Voorseizoen kamperen op een camping met zwembad.

Als u bij ons wilt voorseizoen komt kamperen kunt u goedkoop op vakantie met het hele gezin. Daarnaast hebben wij ook tijdens het voorseizoen kamperen een leuk en spectaculair activiteitenprogramma. Hierdoor kunt u lekker genieten van de vele activiteiten en geweldige shows en spelavonden. Voor jong en oud een plezier. Om uw vakantie compleet te maken komt u eten in ons prachtige tapasrestaurant, een lekkere tosti of pizza in de Happy Fun Beach of gaat u een avond bowlen of boogschieten op onze bowling- en boogschietbanen. In het voorseizoen kamperen is heerlijk rustig, u kunt echt even tot rust komen op ons vakantiepark.

Uiteraard kunt u onbeperkt gebruik maken van het overdekte zwembad. Wij hebben een prachtig overdekt zwembad waar u heerlijk uren kunt zwemmen. Ook de kinderen of klein kinderen zullen zich hier uren vermaken.