Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Voorseizoen plaats Voorseizoen plaats Voorseizoen plaats Voorseizoen plaats Voorseizoen plaats
Elke dag een strandvakantie
Voorseizoen plaats Voorseizoen plaats Voorseizoen plaats Voorseizoen plaats Voorseizoen plaats
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Voorseizoen plaats

Voorseizoen plaats tegen een aantrekkelijke prijs?

Ook dit jaar kunt u weer bij ons terecht voor een voorseizoen plaats tegen een aantrekkelijke prijs. In deze periode kunt u heerlijk genieten van het voorseizoen op een camping met veel voorzieningen en activiteiten. Tijdens de schoolvakanties is er een geweldig activiteitenteam aanwezig. Daarnaast bieden wij als ANWB top camping veel voorzieningen

  • Overdekt zwembad
  • indoor strand als het weer eens iets minder mooi is.
  • 5 ha recreatieplas met 2 waterglijbanen en een Tubby Splash
  • Alle voorzieningen 7 dagen geopend
  • Bowlingbanen en overdekt handboogschieten
  • Panna velden

Het activiteitenprogramma is geschikt voor jong en oud. Vakantiepark het Stoetenslagh richt zich namelijk op gezinnen met kinderen tieners. Ook gecombineerde gezinnen zijn bij ons dus aan het juiste adres. Heeft u jonge kinderen maar ook pubers? Wij bieden voor jong en oud een leuk programma, ook tijdens het kamperen op een voorseizoen plaats.

Boek een voorseizoen plaats en kom kamperen op een ruime comfort kampeerplaatsen.

Onze comfort kampeerplaatsen zijn 120 tot 14o m2 groot, hebben 10 ampère stroom, CAI aansluiting en een watertappunt bij de plaats.  Wilt u een voorseizoen plaats waar ook honden zijn toegestaan? Dat kan. Wij beschikken over velden waar ook honden zijn toegestaan. Geef uw voorkeur aan bij de boeking.

Ook wanneer u een voorseizoenplaats heeft geboekt bij ons kunt u onbeperkt gebruik maken van ons overdekte zwembad. Bovendien kunt u genieten van het activiteiten team wanneer u een voorseizoen plaats boekt en dus met Pasen, de Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren ook bij ons bent.

Ook kunt u een voorseizoenplaats boeken met huisdieren op velden waar deze zijn toegestaan. Voor u is het voordelig om de voorseizoenplaats op de camping te boeken. Dit is goedkoper dan wanneer u losse arrangementen boekt voor de Pasen, Meivakantie (lang of kort), Hemelvaart en Pinksteren. Profiteer van dit voordeel en boek uw voorseizoen plaats!