Zoover beoordelingen 8,0
Voorzomeren arrangement, heerlijk de zomer in! Voorzomeren arrangement, heerlijk de zomer in! Voorzomeren arrangement, heerlijk de zomer in! Voorzomeren arrangement, heerlijk de zomer in! Voorzomeren arrangement, heerlijk de zomer in!
Voorzomeren arrangement, heerlijk de zomer in! Voorzomeren arrangement, heerlijk de zomer in! Voorzomeren arrangement, heerlijk de zomer in! Voorzomeren arrangement, heerlijk de zomer in! Voorzomeren arrangement, heerlijk de zomer in!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
Let op: u kunt helaas nog niet online boeken. Om te boeken kunt u ons bellen of mailen.
  • Lekker lang bij ons kamperen!
  • Kampeerplekken tot 140 m2!
  • Ook plekken met privé sanitair!
  • Goedkoop voorzomeren!

Voorzomeren arrangement, heerlijk de zomer in!

Wat is het Voorzomeren arrangement?

Is de zomer nog te ver weg, maar wilt u al wel heerlijk op vakantie? En ook voordelig? Dan is het voorzomeren arrangement precies iets voor u! Het arrangement loopt van 20 mei tot 11 juli en u kunt het arrangement boeken op alle mogelijke kampeerplekken op ons park! Dus wilt u op Koraal Beach aan het water staan, of heerlijk op veld Vis? Het kan allemaal! Ook kunt u uw hond meenemen naar ons vakantiepark!

Voordelig voorzomeren arrangement

U zult wel denken, 1,5 maand kamperen, dat kost vast ontzettend veel geld. Maar dat heeft u mis! U boekt het voorzomeren arrangement namelijk al vanaf 545,00 euro op basis van 2 personen. Elke extra persoon kost 66,00 euro. De prijs is niet alleen voor het kamperen, maar ook voor alle in- en outdoor faciliteiten! U kunt ervoor kiezen om de gehele 1,5 maand te blijven maar u kunt natuurlijk ook komen wanneer het u uitkomt! U mag uw caravan of tent de gehele periode gewoon laten staan, erg handig!

Liever een kampeerplaats met privé sanitair?

Op ons park hebben wij ook plaatsen met privé sanitair, en deze kunt u ook boeken met het voorzomeren arrangement! Let op, wij hebben maar 10 kampeerplaatsen met privé sanitair, dus wees er snel bij! De prijs voor een kampeerplaats met privé sanitair is 614,00 euro op basis van 2 personen. Ook bij een kampeerplaats met privé sanitair is een extra persoon 66,00 euro.

Geniet van een heerlijke strandvakantie in Overijssel op onze vijfsterren ANWB Top camping. Ook leuk om met uw kinderen of kleinkinderen te genieten van een lang weekend of zelf een week! Lekker zwemmen, spelen op het strand, heerlijk eten en klimmen in de palmbomen.

Heeft u vragen of wilt u nog meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0523 - 638 260 of via info@stoetenslagh.nl!

Graag tot ziens bij Vakantiepark het Stoetenslagh tijdens Voorzomeren arrangement!

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -