Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Vroegboekkorting vakantie Vroegboekkorting vakantie Vroegboekkorting vakantie Vroegboekkorting vakantie Vroegboekkorting vakantie
Elke dag een strandvakantie
Vroegboekkorting vakantie Vroegboekkorting vakantie Vroegboekkorting vakantie Vroegboekkorting vakantie Vroegboekkorting vakantie
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Vroegboekkorting vakantie

Bent u al op zoek naar de allerleukste vakantie voor u en uw gezin? Een leuke plek waar u uw vakantie 2018 kunt doorbrengen? Laat me u overtuigen! Bovendien hebben wij een geweldige vroegboekkorting vakantie waar u zeker gebruik van moet maken!

Vakantiepark het Stoetenslagh staat garant voor een verrassende strandvakantie in Overijssel. Een unieke vakantie dus (met vroegboekkorting vakantie)!

Mis het niet: vroegboekkorting vakantie!

Boek alvast voordelig uw vakantie voor 2018! Maak gebruik van de vroegboekkorting vakantie 2018!

VOORWAARDEN KORTING: U krijgt van ons 5% vroegboekkorting wanneer u voor 17 december 2017 boekt en de eerste aanbetaling doet conform de voorwaarden (binnen 14 dagen).

  • Er is een groot indoor strand; de Happy Fun Beach met o.a. beachvolleybal, palmboom klimmen, speeltoestellen, springkussen, gezellige horeca en leuke activiteiten.
  • Grote recreatieplas met zandstrand, twee waterglijbanen en de Tubby Splash
  • In juli en augustus ligt er een groot Aquapark op het water
  • Er is een sfeervol tapasrestaurant met heerlijke tapas en plates
  • Bowlen en boogschieten behoort ook tot de mogelijkheden!
  • Natuurlijk zijn er activiteiten voor alle leeftijden!

U leest het al er is genoeg te doen tijdens uw vakantie bij vakantiepark het Stoetenslagh!

Boek alvast en profiteer van vroegboekkorting vakantie!

U ontvangt van ons de vroegboekkorting vakantie voor chalets, kampeertenten en kampeerplaatsen. Ook geldt dit voor alle periodes in 2018, inclusief de arrangementen. Let er wel op dat de korting alleen geldt wanneer u aan de voorwaarden van de korting voldoet, deze staan hierboven beschreven.

Ons vakantiepark is geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners. Er is veel te doen en ook de omgeving is geweldig. Wist u al dat uw hond ook mee mag? Er zijn verschillende kampeervelden en chalets beschikbaar voor gezinnen met een hond!

Geniet van een geweldige strandvakantie in Overijssel! Wilt u meer weten over ons vakantiepark, de vroegboekkorting vakantie, of wilt u eens langskomen? Dat kan! Kom gerust eens langs of belt u naar 0523 - 638 260 of mail naar info@stoetenslagh.nl