Wandelen en fietsen in Hardenberg Wandelen en fietsen in Hardenberg Wandelen en fietsen in Hardenberg Wandelen en fietsen in Hardenberg Wandelen en fietsen in Hardenberg
Boeken

Reserveren

t/m
  • Direct aan verharde fietspaden
  • Uitgebreid fietsknooppunten
  • Direct aan wandelroute netwerk
  • Kilometers wandel en fietsplezier

Wandelen en fietsen in Hardenberg

Wilt u graag wandelen en fietsen in Hardenberg? Vanaf vakantiepark Capfun het Stoetenslagh kunt u naar verschillende plekken om te wandelen en fietsen!

Knooppuntenroutes om te wandelen en fietsen in Hardenberg

Wist u wel dat vakantiepark Capfun het Stoetenslagh exact op een knooppunt ligt? U kunt vanaf hier ook ontzettend mooie routes om te wandelen en fietsen! U kiest zelf de afstand en de omgeving waarin u wilt wandelen of fietsen, ideaal toch?

>> Meer info over de knooppuntenroutes

De Lemelerberg

Op en rondom de prachtige natuur van de Lemelerberg kunt u heerlijk wandelen en fietsen! De Lemelerberg beschikt over een uitgestrekt landschap met bebossing en ook heide. Ideaal voor een mooie wandel- of fietstocht!

>> Meer info over de Lemelerberg

Het Engelse Werk

Park het Engelse Werk in Zwolle is officieel benoemd tot een Rijksmonument. U kunt hier prachtig wandelen in de mooie natuur. De wandeling kunt u uiteraard ook combineren met een bezoek aan de stad Zwolle.

>> Meer info over Het Engelse Werk

De Zwarte Dennen Punthorst

Op zo’n 20 kilometer afstand van ons park vind u de Zwarte Dennen. U kunt hier heerlijk rond wandelen en ook fietsen in Hardenberg. Bij de boswachter kunnen de kinderen een rondleiding krijgen die ze niet snel weer zullen vergeten, er leven namelijk veel verschillende dieren en ook planten in de Zwarte Dennen.

>> Meer info over de Zwarte Dennen in Punthorst

Wandelen en Fietsen in Hardenberg combineren met een verblijf?

Dat kan! Neem contact met ons op via stoetenslagh@capfun.com of via 0523 - 638 260

Bekijk de mogelijkheden en boek

Naast wandelen en fietsen in Hardenberg bieden wij een uniek strandvakantie in in Overijssel voor het hele gezin met kinderen en tieners. Op ons park kunt u kamperen maar ook prachtige accommodatie huren voor een geweldig verblijf en om te wandelen en fietsen. Onze sterren vakantiepark is een prachtige uitvalsbasis voor een geweldig vakantie in het Vechtdal Overijssel

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE