Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Wandelen Overijssel Wandelen Overijssel Wandelen Overijssel Wandelen Overijssel Wandelen Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Wandelen Overijssel Wandelen Overijssel Wandelen Overijssel Wandelen Overijssel Wandelen Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Wandelen Overijssel

Houdt u van wandelen Overijssel? Trek er op uit en geniet van de mooie natuur. De omgeving van ons vakantiepark is prachtig, daarom is wandelen Overijssel een echte aanrader!

Doe mee met de Najaarsloop op 1 oktober!

Stichting Dedemsvaart loopt organiseert dit jaar voor het eerst de ‘Najaarsloop’ waarbij u kunt kiezen voor verschillende uitgezette wandeltochten. De afstand kunt u zelf bepalen, namelijk 10, 15, 20 of 35 kilometer. Het doel van deze wandeltochten is zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen, want (samen) lopen is niet alleen goed voor je lichaam, maar daarnaast verbindt het ook mensen en het brengt u op verrassend mooie plekjes in Overijssel!

Deelnemen kan voor maar € 5,00! Bent u lid van de KNWB? Dan krijgt u € 1,00 korting.

Het startpunt op 1 oktober is ons vakantiepark. Wilt u meer weten over deze wandeltocht of wilt u zich aanmelden? Ga naar de website van Dedemsvaart loopt.

Wandelen Overijssel: Najaarsloop arrangement bij het Stoetenslagh

Om het nog leuker te maken kunt u de Najaarsloop ook combineren met een heerlijk weekendje weg. Daarvoor hebben wij een Najaarsloop arrangement. Goedkoop verblijven in een comfortabele chalet vanaf € 85,00! Tarief is exclusief deelname Najaarsloop (5 euro p.p.)

Ons vakantiepark ligt in het prachtige Vechtdal in Overijssel. Een mooie omgeving voor wandelen Overijssel! Er zijn prachtige landerijen, mooie bossen en vele mogelijkheden om te wandelen. Op 1 oktober is de route van de wandeltocht al voor u uitgestippeld. Het enige wat u hoeft te doen is te wandelen en te genieten!

Wilt u meer weten over wandelen Overijssel of over het arrangement? U kunt gerust even contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken op 0523 - 638 260 of stuur een mail naar info@stoetenslagh.nl

Wilt u naast wandelen Overijssel ook graag meer weten over de Najaarsloop? U kunt verdere informatie en starttijden etc. vinden op de website van Dedemsvaart loopt.

Graag tot ziens tijdens de Najaarsloop op 1 oktober. Kom wandelen Overijssel!