Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten! Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten! Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten! Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten! Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten!

Ga een weekend weg tegen een aantrekkelijke prijs!

Voor een ontspannen weekendje weg in Overijssel komt u naar vakantiepark Capfun het Stoetenslagh. Op ons park is er veel ruimte en veel te doen voor de hele familie. Tijdens uw weekendje weg hoeft niemand zich te vervelen. Er is namelijk veel te doen voor jong en oud.

Wilt u een actief weekendje weg in Overijssel? Wij bieden u leuke activiteiten voor mooi en minder mooi weer!
Op ons park beschikken wij over de volgende faciliteiten voor weekendje weg Overijssel;

  • Met ook prachtige bowlingbanen en boogschietbanen
  • Daarnaast ook een overdekt zwembad
  • 5ha grote recreatieplas met prachtige witte zandstranden
  • Uniek in Nederland een indoor strand
  • Maar ook nog veel meer leuke activiteiten voor een geslaagd weekendje weg.

Bekijk de mogelijkheden

Ook zijn er veel speeltoestellen voor een geweldig weekendje weg!

Een weekend weg tussen de bomen of gelijk aan het strand. Het kan allemaal! Neem uw eigen caravan mee tijdens uw weekendje weg of huur een chalet bij ons. Of u nu kiest voor een chalet of kampeerplaats, u bent van alle gemakken voorzien. Ook zijn de toiletgebouwen modern en schoon. Hygiëne vinden wij erg belangrijk, ook als u een weekendje weg in Overijssel bent. Daarom besteden wij ook veel aandacht aan de schoonmaak van de toiletgebouwen.

Kom ook tijdens uw weekendje weg gezellig in ons tapas restaurant eten. Ontdek verrassende tapashapjes of kies een heerlijk menu van onze menukaart. Ook is er voor de kinderen een heerlijk kindermenu met kinderijsje na. In ons restaurant is voor ieder wat wils. U beleeft het echte vakantiegevoel tijdens uw weekendje weg in Overijssel. Ons restaurant is aangekleed in Caribisch thema. Ook wordt er sfeervolle tapas muziek gedraaid. U waant zich in Caribische sferen tijdens uw weekend weg!

Wij bieden u een aantrekkelijk weekendje weg Overijssel tegen een aantrekkelijk tarief! Bekijk ons aanbod en boek gelijk! Wilt u meer weten over een weekend weg op ons park? Dat kan natuurlijk. Neem gerust contact op met ons. We staan u graag te woord en helpen u graag verder met uw zoektocht naar een geweldige vakantie.

 

We hebben het erg naar ons zin gehad. Voor iedereen wat te doen. - Familie Bakker -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE