Zoover beoordelingen 8,0
Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten! Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten! Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten! Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten! Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten!
Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten! Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten! Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten! Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten! Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten!
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Weekendje weg in Overijssel, heerlijk genieten!

Ga een weekendje weg in Overijssel tegen een aantrekkelijke prijs!

Voor een ontspannen weekendje weg in Overijssel komt u naar Vakantiepark het Stoetenslagh. Op ons park is er veel ruimte en veel te doen voor de hele familie. Tijdens uw weekendje weg in de mooie provincie Overijssel hoeft niemand zich te vervelen. Er is namelijk veel te doen voor jong en oud.

Wilt u een actief weekendje weg in Overijssel? Wij bieden u leuke activiteiten voor mooi en minder mooi weer!
Op ons park beschikken wij over de volgende faciliteiten voor weekendje weg Overijssel;

  • Met ook prachtige bowlingbanen en boogschietbanen
  • Daarnaast ook een overdekt zwembad
  • 5ha grote recreatieplas met prachtige witte zandstranden
  • Uniek in Nederland een indoor strand
  • Maar ook nog veel meer leuke activiteiten voor een geslaagd weekendje weg.

De volgende weekenden zijn beschikbaar:

14 tot 16 juni

21 tot 23 juni

28 tot 30 juni

5 tot 7 juli

Ook zijn er veel speeltoestellen voor een geweldig weekendje weg in Overijssel.

Een weekendje weg in Overijssel tussen de bomen of gelijk aan het strand. Het kan allemaal! Neem uw eigen caravan mee tijdens uw weekendje weg of huur een chalet bij ons. Of u nu kiest voor een chalet of kampeerplaats, u bent van alle gemakken voorzien. Ook zijn de toiletgebouwen modern en schoon. Hygiëne vinden wij erg belangrijk, ook als u een weekendje weg in Overijssel bent. Daarom besteden wij ook veel aandacht aan de schoonmaak van de toiletgebouwen.

Kom ook tijdens uw weekendje weg gezellig in ons tapas restaurant eten. Ontdek verrassende tapashapjes of kies een heerlijk menu van onze menukaart. Ook is er voor de kinderen een heerlijk kindermenu met kinderijsje na. In ons restaurant is voor ieder wat wils. U beleeft het echte vakantiegevoel tijdens uw weekendje weg in Overijssel. Ons restaurant is aangekleed in Caribisch thema. Ook wordt er sfeervolle tapas muziek gedraaid. U waant zich in Caribische sferen tijdens uw weekendje weg Overijssel!

Wij bieden u een aantrekkelijk weekendje weg Overijssel tegen een aantrekkelijk tarief! Bekijk ons aanbod en boek gelijk! Wilt u meer weten over weekendje weg Overijssel? Dat kan natuurlijk. Neem gerust contact op met ons. We staan u graag te woord en helpen u graag verder met uw zoektocht naar een geweldige vakantie.

 

Brochure

Wilt u op uw gemak de mogelijkheden eens doorkijken?

Wij sturen u graag onze brochure toe.

U hoeft alleen het contactformulier in te vullen.

(Online de brochure bekijken is ook mogelijk via onderstaande button!)

Vraag gelijk de brochure aan

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Zeer nette camping. Goed schoon! Veel activiteiten voor de kinderen (12 en 13 jaar). De box is echt een toplocatie voor ze. - Familie uit Gennep -