Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Weekendje weg in Overijssel Weekendje weg in Overijssel Weekendje weg in Overijssel Weekendje weg in Overijssel Weekendje weg in Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Weekendje weg in Overijssel Weekendje weg in Overijssel Weekendje weg in Overijssel Weekendje weg in Overijssel Weekendje weg in Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Weekendje weg in Overijssel

Even lekker een weekendje weg in Overijssel?

Lekker een weekendje weg in Overijssel in het Vechtdal Overijssel! Geniet van de prachtige omgeving rond het park met veel bos en cultuur. Het park ligt dan ook vlak naast een bos waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen en klootschieten. Ook is er veel in de omgeving te doen. U kunt tijdens uw weekendje weg bijvoorbeeld gezellig een dagje naar attractiepark Slagharen. Is het mooi weer tijdens uw weekendje weg dan kunt u genieten van de zon op ons strand aan de recreatieplas.

Is het tijdens uw weekendje weg niet zo mooi weer? Geen probleem! Wij hebben diverse faciliteiten, ook als het minder mooi weer is.

  • U kunt heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad.
  • Bowlingbanen huren waar u zich uren kunt vermaken.
  • U kunt zich ook vermaken op onze boogschietbanen.
  • Bij ons indoor strand (Happy Fun Beach) worden vaak tal van activiteiten georganiseerd.
  • Heerlijk eten in ons tapasrestaurant.

Wij hanteren aantrekkelijke tarieven voor een weekendje weg in Overijssel!

Uiteraard kunt u bij ons kamperen maar ook kunt u een chalet huren. En wilt u goedkoper weg kunt u een ruime stacaravan huren als u even heerlijk weekendje weg weg wilt. Bij Vakantiepark het Stoetenslagh beleeft u het mooiste en leukste weekendje weg in Overijssel door de vele voorzieningen en uiteraard de ruime opstelling op het park.

Op nog geen 4 km van Slagharen, maar ook nog maar 25 km van dierenpark Emmen. Daarom is Vakantiepark het Stoetenslagh natuurlijk een leuk idee voor een weekendje weg in Overijssel. Bij mooi weer en heerlijke temperaturen is het heerlijk vertoeven op het mooie terras direct aan de recreatieplas. Een echte strandvakantie in Overijssel als u een weekendje weg in Overijssel boekt op ons park.

Wilt u meer weten over weekendje weg in Overijssel? Vraag onze folder aan of bel ons 05236-38260 om te vragen naar beschikbaarheid voor een heerlijk weekendje weg in Overijssel. U zult een geweldige weekend beleven met veel plezier en vermaak.