Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Weekendje weg Overijssel Weekendje weg Overijssel Weekendje weg Overijssel Weekendje weg Overijssel Weekendje weg Overijssel
Elke dag een strandvakantie
Weekendje weg Overijssel Weekendje weg Overijssel Weekendje weg Overijssel Weekendje weg Overijssel Weekendje weg Overijssel
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Weekendje weg Overijssel

Ga een weekendje weg Overijssel tegen een aantrekkelijke prijs!

Voor een ontspannen weekendje weg Overijssel komt u naar Vakantiepark het Stoetenslagh. Op ons park is er veel ruimte en veel te doen voor de hele familie. Tijdens uw weekendje weg in de mooie provincie Overijssel hoeft niemand zich te vervelen. Er is namelijk veel te doen voor jong en oud.

Wilt u een actief weekendje weg in Overijssel? Wij bieden u leuke activiteiten voor mooi en minder mooi weer!
Op ons park beschikken wij over de volgende faciliteiten voor weekendje weg Overijssel;

  • Met ook prachtige bowlingbanen en boogschietbanen
  • Daarnaast ook een overdekt zwembad
  • 5ha grote recreatieplas met prachtige witte zandstranden
  • Uniek in Nederland een indoor strand
  • Maar ook nog veel meer leuke activiteiten voor een geslaagd weekendjeweg.

Ook zijn er veel speeltoestellen voor een geweldig weekendje weg Overijssel.

Een weekendjeweg in Overijssel tussen de bomen of gelijk aan het strand. Het kan allemaal! Neem uw eigen caravan mee tijdens uw weekendjeweg of huur een chalet bij ons. Of u nu kiest voor een chalet of kampeerplaats, u bent van alle gemakken voorzien. Ook zijn de toiletgebouwen modern en schoon. Hygiëne vinden wij erg belangrijk, ook als u een weekendjeweg Overijssel bent. Daarom besteden wij ook veel aandacht aan de schoonmaak van de toiletgebouwen.

Kom ook tijdens uw weekendjeweg  gezellig in ons tapas restaurant eten. Ontdek verrassende tapashapjes of kies een heerlijk menu van onze menukaart. Ook is er voor de kinderen een heerlijk kindermenu met kinderijsje na. In ons restaurant is voor ieder wat wils. U beleeft het echte vakantiegevoel tijdens uw weekendjeweg Overijssel. Ons restaurant is aangekleed in Caribisch thema. Ook wordt er sfeervolle tapas muziek gedraaid. U waant zich in Caribische sferen tijdens uw weekendjeweg Overijssel!

Wij bieden u een aantrekkelijk weekendjeweg Overijssel tegen een aantrekkelijk tarief! Bekijk ons aanbod en boek gelijk! Wilt u meer weten over weekendje weg Overijssel? Dat kan natuurlijk. Neem gerust contact op met ons. We staan u graag te woord en helpen u graag verder met uw zoektocht naar een geweldige vakantie.