Zomervakantie boeken Zomervakantie boeken Zomervakantie boeken Zomervakantie boeken Zomervakantie boeken
Boeken

Reserveren

t/m
  • Beleef een strandvakantie
  • Comfortabele accommodaties
  • Veel activiteiten
  • Voor gezinnen met kinderen

Zomervakantie boeken

Wilt u de zomervakantie boeken op een vakantiepark voor gezinnen met kinderen en tieners? U bent bij Capfun het Stoetenslagh aan het juiste adres! U kunt bij ons de zomervakantie boeken tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard is er veel te doen en veel te beleven!

Alvast de zomervakantie boeken?

  • Er is een grote recreatieplas met zandstrand, waterglijbanen en Tubby Splash
  • Tijdens de maanden juli en augustus ligt het uitdagende Aquapark op het water
  • U kunt zwemmen in het overdekte zwembad, ook geheel in strandthema
  • Kom eten in ons sfeervolle restaurant met tapas en plates en geniet van de heerlijke tapas en plates
  • Ook bowlen en boogschieten is mogelijk
  • Natuurlijk is er een uitgebreid activiteiten programma tijdens de zomervakantie

Zomervakantie boeken? Geweldig voor gezinnen met tieners!

Tijdens de zomervakantie is vakantiepark Capfun het Stoetenslagh geweldig voor gezinnen met kinderen en tieners. Voor zowel jonge als oudere kinderen is er veel te doen. De Funbrigade staat iedere dag voor jullie en de kinderen klaar om er een geweldige tijd van te maken. Ook zijn er in juli en augustus veel tieners. Iedere avond kunnen de namelijk tieners naar de Box om andere tieners te ontmoeten. Maar daarnaast is de Box ook een super leuke disco waar iedere avond gedanst kan worden. Kortom, een geweldige plek voor de tieners!

Zomervakantie boeken: een prachtige accommodatie of chalet

Zit u nog te twijfelen? Of wilt u de zomervakantie boeken bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh? U heeft bij ons keuze uit veel mogelijkheden. U kunt namelijk kiezen voor een prachtige accommodatie. Hierbij kunt u denken aan prachtige chalets, geschikt voor ieder budget. Van basic tot luxe. Of ga voor een luxe kampeertent, voor een unieke kampeerbeleving.

Wilt u liever kamperen? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Wij bieden ruime kampeerplaatsen van minimaal 120m2. U kunt kiezen voor een plekje aan het water of een gezellig veld.

Genoeg redenen dus voor een zomervakantie boeken bij vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Wilt u meer weten over ons vakantiepark of over zomervakantie boeken?  Neemt u dan contact op met ons: 0523 - 638 260 of mail naar stoetenslagh@capfun.com.

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE