Gasten geven ons gemiddeld een 7.8
Zomervakantie in Hardenberg op ANWB 5 sterren camping Zomervakantie in Hardenberg op ANWB 5 sterren camping Zomervakantie in Hardenberg op ANWB 5 sterren camping Zomervakantie in Hardenberg op ANWB 5 sterren camping Zomervakantie in Hardenberg op ANWB 5 sterren camping
Elke dag een strandvakantie
Zomervakantie in Hardenberg op ANWB 5 sterren camping Zomervakantie in Hardenberg op ANWB 5 sterren camping Zomervakantie in Hardenberg op ANWB 5 sterren camping Zomervakantie in Hardenberg op ANWB 5 sterren camping Zomervakantie in Hardenberg op ANWB 5 sterren camping
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m

Zomervakantie in Hardenberg op ANWB 5 sterren camping

Aantrekkelijke zomervakantie in Hardenberg arrangement!

De zomervakantie in Hardenberg, is voor veel mensen de leukste periode van het jaar! Heerlijk genieten van het zomerse weer, kamperen en barbecueën.  Of wat dacht u van een drankje op het terras? Kortom, gezelligheid met het gezin en vrienden! Met de vele voorzieningen en activiteiten wordt het een zomervakantie om nooit te vergeten.

Geniet tijdens de zomervakantie in Hardenberg onder andere van:

  • Het strand en de recreatieplas van 5 hectare groot!
  • Maar ook het overdekte zwembad, geheel aangekleed in strandthema.
  • Het super leuke activiteiten programma met veel sportieve en uitdagende activiteiten
  • Indoor strand, de Happy Fun Beach met beachvolleybal en palmboom klimmen.
  • Daarnaast is het aquapark op de recreatieplas in de maanden juli en augustus.
  • Net als heerlijke in het restaurant.
  • Kom gezellig een avondje bowlen of boogschieten

Veel luxe tijdens de zomervakantie in Hardenberg

U kunt prachtige comfort kampeerplaatsen boeken! Er zijn ruime kampeervelden, en uw hond is ook welkom Tijdens een zomervakantie in Hardenberg. Wilt u ook genieten van een unieke strandbeleving? Kies dan voor een prachtige kampeerplaats aan het water! Onze kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van 10 Ampère stroom en tv-aansluiting. Er is ook een watertappunt en rioolafvoer. Daarnaast is er beperkte gratis WIFI.

Naast kampeerplaatsen zijn er natuurlijk ook mooie en moderne chalets voor een verrassende zomervakantie in Hardenberg. Er is voor ieder budget een passende vakantie te boeken. U kunt kiezen uit verschillende type chalets: van basic tot de luxe. Alle chalets zijn volledig ingericht en een aantal type chalets hebben ook een vaatwasser! Wilt u meer informatie over onze accommodaties? U kunt ons vrijblijvend mailen (info@stoetenslagh.nl) of vraag de gratis brochure aan!

>> Vraag gelijk een brochure aan

Wij zien u graag op Vakantiepark het Stoetenslagh!

Kortom vier uw camping zomervakantie in Hardenberg en beleef een verrassende strandvakantie in Overijssel!