Fijn dat u van uw vakantie heeft genoten! Fijn dat u van uw vakantie heeft genoten! Fijn dat u van uw vakantie heeft genoten! Fijn dat u van uw vakantie heeft genoten! Fijn dat u van uw vakantie heeft genoten!
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Fijn dat u van uw vakantie heeft genoten!

We zijn blij en vinden het fijn dat u uw vakantie bij Capfun het Stoetenslagh heeft genoten! We doen ieder jaar onze uiterste best om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen en hopen dat u nog lang zult nagenieten van uw vakantie. En natuurlijk hopen we ook dat we u in de toekomst nogmaals mogen begroeten op ons vakantiepark!

Zou u uw ervaring willen delen op Zoover?

Ja, ik deel mijn ervaring op Zoover

We zijn erg trots op ons vakantiepark en willen graag met de wereld delen hoe leuk een vakantie bij Capfun het Stoetenslagh is! Zou u ons willen helpen om dit met de rest van Nederland te delen? Uit onderzoek is gebleken dat 90% van de vakantiegangers eerst beoordelingen bekijkt voordat er geboekt wordt. Het zou super zijn als uw positieve ervaring ook op Zoover vermeld staat zodat andere vakantiegangers ook te weten komen hoe leuk vakantiepark het Stoetenslagh is! Vul een Zoover beoordeling in!

Alvast bedankt namens het hele team van Vakantiepark Capfun het Stoetenslagh!

Fijn dat u van uw vakantie heeft genoten! -
Fijn dat u van uw vakantie heeft genoten! - Kids vakantieaanbieder van het jaar award
Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -
Stoetenslagh DE Stoetenslagh DE