Zoover beoordelingen 8,0
Zwembad Hardenberg op vakantiepark het Stoetenslagh Zwembad Hardenberg op vakantiepark het Stoetenslagh Zwembad Hardenberg op vakantiepark het Stoetenslagh Zwembad Hardenberg op vakantiepark het Stoetenslagh Zwembad Hardenberg op vakantiepark het Stoetenslagh
Zwembad Hardenberg op vakantiepark het Stoetenslagh Zwembad Hardenberg op vakantiepark het Stoetenslagh Zwembad Hardenberg op vakantiepark het Stoetenslagh Zwembad Hardenberg op vakantiepark het Stoetenslagh Zwembad Hardenberg op vakantiepark het Stoetenslagh
5 sterren ANWB camping
Boeken

Reserveren

t/m
  • Strandvakantie
  • Overdekt zwembad
  • Uniek indoor strand
  • Gratis WIFI

Zwembad Hardenberg op vakantiepark het Stoetenslagh

Prachtig zwembad Hardenberg met uniek strandthema

Het mooiste zwembad Hardenberg vindt u op ons bij Vakantiepark. U kunt hier heerlijk zwemmen in het zwembad en ook de kinderen zullen zich uren vermaken in ons prachtige zwembad met strandthema.

Ons zwembad in Hardenberg heeft een gezellige sfeer en is prachtig aangekleed. Met het tropische thema en het kiezelzand rondom het zwembad krijgt u het gevoel op het strand te liggen. U ervaart bij ons het echte vakantiegevoel. Ook heeft u vanuit het zwembad in Hardenberg een prachtig uitzicht over de recreatieplas.

Het zwembad heeft een maximale diepte van 1.40m. Hierdoor is het zwembad Hardenberg erg veilig. In de schoolvakanties is er ook altijd toezicht aanwezig zodat het voor iedereen leuk blijft. De kleine kinderen worden niet vergeten, zij kunnen genieten in het ondiepe gedeelte met een glijbaantje, watertoestellen en zand.

U hoeft geen gast te zijn op ons vakantiepark om een middagje te komen zwemmen in ons zwembad. U bent altijd welkom als u dagbezoek betaald word u gast van ons park en kunt u van de voorzieningen gebruik maken! Als u niet op het park verblijft dient u entree te betalen en gast van ons park te worden. Natuurlijk kunt u ook heerlijk zwemmen in onze grote recreatieplas met waterglijbanen en Tubby Splash. Deze glijbanen zijn geopend als het mooi weer is. Een dagje strand in Hardenberg, met veel voorzieningen en bij minder weer hebben we zelfs een indoor strand op ons park. Echt iets unieks beleven? Kom kamperen aan het strand!

Kom lekker zwemmen bij ons zwembad Hardenberg

Neem uw familie, vrienden, kinderen of kleinkinderen mee en maak er een gezellige dag van in ons zwembad!

Tevens wordt er ook zwemles gegeven in ons mooie zwembad. Dit wordt gedaan door Zwemschool Hardenberg. Wilt u meer weten over Zwemschool Hardenberg? Klik op onderstaande link.

>> Kijk hier voor meer informatie over zwemles

 

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en beste aanbiedingen.


Schrijf je nu in en mis geen enkele actie!

Net een fantastisch weekend gehad in een strandchalet met zoontje van 4. Volgend jaar komen we zeker weer terug - Alexandra uit Raalte -